The... Turbanator: Φοράει τουρμπάνι που ζυγίζει 45 κιλά!

The... Turbanator: Φοράει τουρμπάνι που ζυγίζει 45 κιλά!

Δείτε απίστευτες φωτογραφίες - Του παίρνει έξι ολόκληρες ώρες για να τυλίξει τα μαντήλια γύρω από το κεφάλι του - Το τουρμπάνι του φτάνει τα 645 μέτρα, κάτι που αντιστοιχεί στο μήκος 13 πισινών ολυμπιακών διαστάσεων!

The... Turbanator: Φοράει τουρμπάνι που ζυγίζει 45 κιλά!
Τον αποκαλούν ο... Turbanator και όχι άδικα! Ο Avtar Singh Mauni φοράει ένα αυτοσχέδιο τουρμπάνι, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μάλιστα, του παίρνει έξι ώρες για να το φορέσει, ενώ ζυγίζει 100 λίβρες, κάτι περισσότερο από 45 κιλά!



Το τουρμπάνι του Avtar Singh Mauni φτάνει τα 645 μέτρα, κάτι που αντιστοιχεί στο μήκος 13 πισινών ολυμπιακών διαστάσεων! Το μήκος δεν έχει ελεγχθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο, αν ισχύει, ο ίδιος θα λάβει μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες, καθώς θα σημαίνει πως ξεπερνά τον Major Singh, του οποίου το τουρμπάνι φτάνει τα 400μ. 

Κλείσιμο


Μάλιστα, το φοράει τα τελευταία 16 χρόνια, ενώ δηλώνει ιδιαίτερα υπερήφανος για το γεγονός ότι κατέχει το μεγαλύτερο τουρμπάνι στον κόσμο! «Τις σπάνιες φορές που δεν φοράω το τουρμπάνι μου νιώθω ότι κάτι μου λείπει, νιώθω μισός, ότι ένα μέρος του εαυτού μου λείπει...» δήλωσε ο ίδιος για τη σχέση... αγάπης που έχει με το τουρμπάνι του!



Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει πως: «Για όσο με κρατάνε τα πόδια μου, θα κουβαλάω το τουρμπάνι μου». Να σημειωθεί πως τα υφάσματα ζυγίζουν 30 κιλά, ενώ τα 15 επιπλέον κιλά προέρχονται από το βάρος των στολιδιών!



Όταν ο κ Mauni φοράει όλη την... ενδυμασία του, ένα σπαθί και κάμποσα βραχιόλια, ζυγίζουν επιπλέον 40 κιλά!









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης