Ποιος είναι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που απάντησε σε tweet του Νικολόπουλου

Ποιος είναι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που απάντησε σε tweet του Νικολόπουλου

Αναμένεται σύντομα να παντρευτεί με το σύντροφό του, αρχιτέκτονα Gauthier Destenay - Καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε ζητήσει από τον DJ του σταθμού να παίξει ένα τραγούδι από την γκέι ποπ μπάντα Frankie Goes to Hollywood, για να δηλώσει επίσημα την ομοφυλοφιλία του

Ποιος είναι ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου που απάντησε σε tweet του Νικολόπουλου
Σάλος έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα μετά την ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος προσπαθώντας να αποδείξει την αντίθεσή του σχετικά με τις διατάξεις του του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, γράφοντας: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!». 

Ωστόσο, ο Ξαβιέ Μπετέλ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, όπως και ότι συγκατοικεί με το σύντροφό του, 
σε προάστιο του Μεγάλου Δουκάτου.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου σύντομα θα παντρευτεί με το σύντροφό του Γκοτιέ Ντεστενέ, αφού, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους LA Times, του έκανε πρόταση γάμου και δεν δίστασε ούτε στιγμή να πει το... «I do». 
Κλείσιμο

Ο Μπετέλ και ο συνεργάτης του, αρχιτέκτονας Gauthier Destenay, θα ενώσουν τις ζωές τους, καθώς «μου ζήτησε να τον παντρευτώ, και είπα ναι» εξομολογήθηκε πρόσφατα ο 41χρονος Λουξεμβούργιος πρωθυπουργός, με ένα διαβολικός χαμόγελο. «Δεν μπορώ να σας δώσω την ακριβή ημερομηνία, επειδή δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα»

Επιπλέον, ο Μπετέλ είχε μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις από τότε που ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Λουξεμβούργο, μιλώντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα, είχε ζητήσει από τον DJ του σταθμού να παίξει ένα τραγούδι από την γκέι ποπ μπάντα Frankie Goes to Hollywood, το «Η Δύναμη της Αγάπης».

«Έχω μόνο μια ζωή, και δεν θέλω να την κρύβω» είπε ο Μπετέλ, «αλλά ποτέ δεν ήμουν ο... "υποψήφιος γκέι". Οι άνθρωποι πάντα ψήφιζαν εμένα, ανεξάρτητα από το αν είμαι γκέι ή όχι» δήλωσε ο σημερινό Λουξεβούργιο πρωθυπουργός σχετικά με την πολιτική του καριέρα.

Ο Μπέτελ γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1973 στο Λουξεμβούργο. Προσχώρησε στο Κόμμα των Φιλελεύθερων το 1988 και μέσα σε τρία χρόνια, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Στην πατρίδα του θεωρείται, μετά τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πιο αξιοσέβαστος πολιτικός της χώρας. Τον περασμένο Φεβρουάριο ανέλαβε τα ηνία του κόμματος των Φιλελεύθερων με το απίστευτο υψηλό ποσοστό 96,5%. Στην πατρίδα του, μετά τις εκλογές όπου το κόμμα του Γιούνκερ ήρθε πρώτο αν και αποδυναμωμένο, οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης