Διασώστες έβγαζαν selfies στα σημεία ατυχημάτων

Διασώστες έβγαζαν selfies στα σημεία ατυχημάτων

Και τις ανέβαζαν στο Twitter με hashtag #professionalsatwork, δηλαδή «επαγγελματίες στη δουλειά» - Χρήστες του Διαδικτύου ζητούν ακόμα και την απόλυσή τους

Διασώστες έβγαζαν selfies στα σημεία ατυχημάτων
Εκατοντάδες επικριτικά σχόλια αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση selfie φωτογραφιών που τράβηξαν διασώστες, ενώ είχαν κληθεί σε τόπο αυτοκινητιστικού ατυχήματος. 

Στο ατύχημα εμπλέκονταν τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ οι οδηγοί των δύο χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία, καθώς είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. 

Οι διασώστες μάλιστα ανέβασαν τις φωτογραφίες στο Twitter με hashtag #professionalsatwork, δηλαδή «επαγγελματίες στη δουλειά».

Κλείσιμο


Ένας από τους οδηγούς που ενεπλάκη στο ατύχημα δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail: «Δεν έχει σημασία αν υπήρξαν τραυματισμοί ή όχι, είναι μερικά πράγματα που πολύ απλά δεν τα κάνεις, και αυτό είναι ένα από αυτά». 



Από το παράρτημα έρευνας και διάσωσης του βόρειου Yorkshire της Βρετανίας που συνέβη το περιστατικό ανακοινώθηκε πως διεξάγεται έρευνα και πως οι υπεύθυνοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους τις καταγγελίες. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης