Δείτε τον γρηγορότερο σκύλο του κόσμου στα δυο πόδια

Δείτε τον γρηγορότερο σκύλο του κόσμου στα δυο πόδια

Ο μικρούλης Jiff περπατά και τρέχει στα δυο πόδια σαν άνθρωπος, κάνει σκέιτμπορντ, ενώ έχει πάρει μέρος και σε βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρρι!

Δείτε τον γρηγορότερο σκύλο του κόσμου στα δυο πόδια
Ο γρηγορότερος σκύλος του κόσμου στα δυο πόδια έσπασε εκ νέου το ρεκόρ Γκίνες! Ο μικρούλης Jiff, είναι ράτσας Πομεράνιαν και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για δύο επιτεύγματά του: είναι ο γρηγορότερος σκύλος στα πίσω πόδια, αφού κάνει τα δέκα μέτρα σε 6.56 δευτερόλεπτα, αλλά και ο γρηγορότερος στα μπροστά πόδια με επίδοση 7.76 δευτερόλεπτα τα πέντε μέτρα. 



Το αξιολάτρευτο σκυλάκι πάντως έχει συνηθίσει στη δημοσιότητα, καθώς έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρρι, η σελίδα του στο Facebook έχει 1,3 εκατομμύρια likes), ενώ διαθέτει επίσης λογαριασμούς στο Instagram, το Twitter και το YouTube.

Κλείσιμο


Εκτός από τα ρεκόρ στο τρέξιμο, ο Jiff μπορεί ακόμα να κάνει χειραψίες, να σκύβει, να κάνει σκέιτμπορντ ακόμα και να δώσει αυτόγραφο - με το δικό του τρόπο! 



Σε αντίθεση με τον Jiff, που φαίνεται κι ο ίδιος να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας, οι ιδιοκτήτες του επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.



Δείτε τον Jiff στο βίντεο κλιπ της Katy Perry:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης