Βρετανία: Νεαροί μπουγέλωσαν ανάπηρο «στο όνομα» του Ice Bucket Challenge!

Βρετανία: Νεαροί μπουγέλωσαν ανάπηρο «στο όνομα» του Ice Bucket Challenge!

Μια ομάδα εφήβων στο Λίβερπουλ μπουγέλωσε έναν ανάπηρο άστεγο 40 ετών με ένα κουβά παγωμένο νερό, παρά τη θέλησή του

Βρετανία: Νεαροί μπουγέλωσαν ανάπηρο «στο όνομα» του Ice Bucket Challenge!
Μια συμμορία νεαρών επιτέθηκε σε ανάπηρο και άστεγο άντρα, που βρίσκεται σε αναπηρική καρέκλα, στην περιοχή Έβερτον του Λίβερπουλ και τον περιέλουσε με ένα κουβά παγωμένο νερό παρά την θέλησή του, θέλοντας να μιμηθεί τη νέα τάση του Ice Bucket Challenge.

Ο άντρας, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, αιφνιδιάστηκε από την πράξη των εφήβων και προσπάθησε να ξεφύγει με το αναπηρικό του καρότσι, αλλά δεν πρόλαβε...Οι νεαροί άρπαξαν ένα κουβά με παγωμένο νερό και τον άδειασαν στο κεφάλι του άτυχου άντρα, ενώ ταυτόχρονα, γελώντας, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό και το ανέβασαν στο YouTube.

Ο 40χρονος άντρας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν προτίθεται να καταγγείλει τους νεαρούς επειδή φοβάται για την ασφάλειά του και για τον ίδιο λόγο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Ο ίδιος, που  κοιμάται στην είσοδο σιδηροδρομικού σταθμού, ανέφερε ότι επί 17 χρόνια οι άνθρωποι στο Λίβερπουλ τον φροντίζουν και ζει χάρη σε αυτούς, ενώ τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μια τόσο βάναυση συμπεριφορά.

Κλείσιμο
Η αστυνομία της πόλης ψάχνει αυτεπάγγελτα να εντοπίσει τους ενόχους, ενώ οι άγνωστοι νεαροί έχουν ήδη αποσύρει το βίντεο από το διαδίκτυο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης