Οι αστυνομικοί στο Μιζούρι... τρελάθηκαν - Νέο ρατσιστικό παραλήρημα

Οι αστυνομικοί στο Μιζούρι... τρελάθηκαν - Νέο ρατσιστικό παραλήρημα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νταν Πέιτζ έσπρωξε μαύρο παρουσιαστή του CNN, την ώρα που κάλυπτε τις διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον

Οι αστυνομικοί στο Μιζούρι... τρελάθηκαν - Νέο ρατσιστικό παραλήρημα
Σε παράκρουση φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί στο Μιζούρι των ΗΠΑ, το οποίο συνεχίζει να συνταράσσεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από αξιωματικό της αστυνομίας, στις 9 Αυγούστου 2014.

Αφού πρώτα ο Μάικλ Πέιπερτ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του την Παρασκευή επειδή αποκάλεσε στη σελίδα του στο Facebook «λυσσασμένα σκυλιά» τους ανθρώπους που διαδηλώνουν κατά των συνθηκών του θανάτου του 18χρονου Μάικλ Μπράουν, τώρα ένας ακόμη αστυνομικός της περιοχής του Σεντ Λούις -όπου υπάγεται το Φέργκιουσον- τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Κλείσιμο


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νταν Πέιτζ έσπρωξε μαύρο παρουσιαστή του CNN, την ώρα που κάλυπτε τις διαδηλώσεις στο Φέργκιουσον. Ο αστυνομικός επιτέθηκε on camera στον δημοσιογράφο και το βίντεο δεν άργησε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε και ένα βίντεο με τον Πέιτζ όπου σε ομιλία του τον Απρίλιο καταφερόταν εναντίον των μειονοτικών ομάδων, των γυναικών, των φιλελεύθερων και των πολιτικών. Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για ρατσιστικό εξτρεμισμό.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του αστυνομικού στο παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης