«Sex box»: Πορνό σε δημόσια θέα ή ψυχοθεραπεία;

«Sex box»: Πορνό σε δημόσια θέα ή ψυχοθεραπεία;

Δείτε βίντεο από το ριάλιτι - Ζευγάρια με προβλήματα κάνουν σεξ μέσα σε ένα κουτί που βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και μετά το... συζητούν

«Sex box»: Πορνό σε δημόσια θέα ή ψυχοθεραπεία;
«SexBox» ονομάζεται το νέο... τολμηρό ριάλιτι που αναμένεται να προβληθεί στους δέκτες των Αμερικανών τηλεθεατών τον επόμενο χρόνο, από το κανάλι «WE tv».

Εκατομμύρια τηλεθεατές πλέον είναι συνηθισμένοι να διεισδύουν, μέσω της τηλεόρασης, στο άδυτο της ιδιωτικής καθημερινότητας και να την παρακολουθούν, χωρίς αναστολές και όρια. Έχουν μετατραπεί σε ένα είδος... ηδονοβλεψία, μη μπορώντας να συσχετίσουν το ιδιωτικό και το δημόσιο.

Και με ένα τέτοιο κόνσεπτ και μάλιστα σε πιο προχωρημένη βερσιόν, θα έρθουν και πάλι «αντιμέτωποι».

Κλείσιμο




Το «SexBox» είναι ένα ριάλιτι σόου στο οποίο ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους καλούνται να κάνουν σεξ ζωντανά στο πλατό της εκπομπής, μέσα σε ένα μεγάλο κουτί, με ηχομόνωση και χωρίς κάμερα.

Μετά το τέλος της ερωτικής τους επαφής, τοποθετούνται μπροστά από ένα πάνελ ειδικών - ψυχολόγων και σεξολόγων- και συζητούν για τη σχέση τους, τον ρόλο που παίζει το σεξ στη ζωή τους και γενικότερα για τέτοιου είδους προβλήματα που τους απασχολούν.





Το εν λόγω ριάλιτι ήδη προβάλλεται στη Βρετανία, προσελκύοντας σαν μαγνήτης τους τηλεθεατές της χώρας. Οι επικριτές κάνουν λόγο για ένα φθηνό, ψυχαγωγικό, προϊόν, χειρότερο και από το πιο κακόγουστο πορνό. Ωστόσο, οι παραγωγοί του πρότζεκτ υποστηρίζουν ότι σκοπός του είναι να ξεπεραστούν τα ταμπού γύρω από το θέμα του σεξ, μέσω των συζητήσεων με τους «αρμόδιους» στον τομέα αυτό.





Δείτε το πρώτο επεισόδιο από το ριάλιτι στο Ηνωμένο Βασίλειο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης