Ιταλία: Μπουγελώθηκε και ο Ματέο Ρέντζι

Ιταλία: Μπουγελώθηκε και ο Ματέο Ρέντζι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός είπε «ναι» στο Ice Bucket Challenge και προκάλεσε με τη σειρά του τον Ρομπέρτο Μπάτζο, αλλά και όλους τους διευθυντές εφημερίδων

Ιταλία: Μπουγελώθηκε και ο Ματέο Ρέντζι

Σε μία προσπάθεια να δείξει την ευαισθησία του για την Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), αλλά και να κάνει τη διαφορά από τους συντηρητικούς προκατόχους, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντζι, είπε «ναι» στην πρόκληση του… κουβά με παγωμένο νερό.



Απαντώντας θετικά στην πρόσκληση που του έκανε ο διάσημος Ιταλός παρουσιαστής Φιορέλο, ο Ρέντζι εμφανίστηκε ενώπιον κάμερας ντυμένος με ένα γαλάζιο πουκάμισο και ένα ασορτί μαγιό, όπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε να λουστεί με παγάκια.

«Πρόκειται για κάτι διασκεδαστικό για όποιον το βλέπει και όχι για όποιον το κάνει μια και το νερό είναι παγωμένο», είπε ο πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην οικογένεια Ιταλού ποδοσφαιριστή Στέφανο Μποργκονόβο που έχασε τη ζωή του από την ασθένεια πριν ένα χρόνο.

Κλείσιμο


«Ο Μποργκονόβο μας δίδαξε ότι ο αγώνας κατά της ALS γίνεται με αξιοπρέπεια», πρόσθεσε ο Ρέντζι και λούστηκε με έναν κουβά νερό και παγάκια.




Ο πρωθυπουργός κάλεσε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του ο πρώην ποδοσφαιριστής Ρομπέρτο Μπάτζο, αλλά και όλοι οι διευθυντές εφημερίδων, τηλεοπτικών σταθμών και περιοδικών.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης