Βρετανίδα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους απειλεί: Θέλω να αποκεφαλίσω Αμερικανούς

Βρετανίδα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους απειλεί: Θέλω να αποκεφαλίσω Αμερικανούς

«Θέλω να είμαι η πρώτη βρετανίδα γυναίκα που να σκοτώσει έναν Βρετανό ή έναν Αμερικανό τρομοκράτη» γράφει η Χαντίτζα Ντέιρ

Βρετανίδα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους απειλεί: Θέλω να αποκεφαλίσω Αμερικανούς
Όρκο να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα αποκεφαλίσει Βρετανό ή Αμερικανό όμηρο έδωσε μια Βρετανίδα μαχητής του Ισλαμικού Κράτους λίγες ώρες μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε από πιθανότατα Βρετανό μαχητή του ΙΚ ο αμερικανός δημοσιογράφος Τζέιμς Φόλεϊ.

Η Χαντίτζα Ντέιρ με καταγωγή από το νοτιοανατολικό Λονδίνο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τη «δέσμευσή» της αυτή γράφοντας χαρακτηριστικά: Δώστε μου link για την εκτέλεση του δημοσιογράφου. Ο Αλάχ είναι μεγάλος. Η Βρετανία πρέπει να τρέμει από το φόβο της χαχαχα. Θέλω να είμαι η πρώτη βρετανίδα γυναίκα που να σκοτώσει έναν Βρετανό ή έναν Αμερικανό τρομοκράτη.

Κλείσιμο


Η Ντέιρ, η οποία έφυγε από τη Βρετανία το 2012 για να ζήσει στη Συρία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ανήλικο γιο της να κρατά Καλάσνικοφ.



Εκτιμάται ότι ασπάστηκε το Ισλάμ στην εφηβεία της ξεκινώντας τις επισκέψεις στο τζαμί που συνδέεται με τους δολοφόνους του βρετανού στρατιωτικού Λι Ρίγκμπι που έχασε τη ζωή του στο νότιο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης