Βίντεο: Ο Βιν Ντίζελ καλεί τον Πούτιν να μπουγελωθεί

Βίντεο: Ο Βιν Ντίζελ καλεί τον Πούτιν να μπουγελωθεί

Ο γνωστός ηθοποιός αφού «λούστηκε» με παγωμένο νερό προκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο, την Μισέλ Ομπάμα και την Αντζελίνα Ζολί να ακολουθήσουν το παράδειγμά του

 

Βίντεο: Ο Βιν Ντίζελ καλεί τον Πούτιν να μπουγελωθεί

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν «λουστεί» με παγωμένο νερό δεκάδες διασημότητες, όμως, μία ισχυρή προσωπικότητα λείπει από τη λίστα του ice bucket challenge και αυτός είναι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Για να μη νιώσει παραμελημένος, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός Βιν Ντίζελ αφού λούστηκε με έναν κουβά παγωμένο νερό, για συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης (ALS), τον προκάλεσε ζητώντας του να γίνει ο επόμενος που θα συμμετάσχει στην καμπάνια.

Κλείσιμο

Ο Πούτιν που είναι λάτρης της γυμναστικής και ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, ενώ δε διστάζει να τα βάζει ακόμα και άγρια ζώα, το πιθανότερο είναι να αρνηθεί την πρόκληση.

Στο μεταξύ, ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Πέσκοφ, δήλωσε πως ο πρόεδρος μάλλον δε γνωρίζει για την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Ωστόσο, τόνισε πως στην ατζέντα του υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της Ρωσίας αρέσκεται στις προκλήσεις και δεν είναι απίθανο να κάνει την έκπληξη…

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης