Βίντεο: Ο Μπιλ Γκέιτς ξεπερνά τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο μπουγέλωμα

Βίντεο: Ο Μπιλ Γκέιτς ξεπερνά τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο μπουγέλωμα

Δείτε τον hi-tech τρόπο με τον οποίο ο ιδιοκτήτης της Microsoft αποδέχθηκε την πρόκληση του Mr. Facebook 

Βίντεο: Ο Μπιλ Γκέιτς ξεπερνά τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο μπουγέλωμα
Ο Μπιλ Γκέιτς όχι μόνο αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ να λάβει μέρος στο Bucket Challenge που απαιτεί από όποιον συμμετέχει να ρίξει έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι του, αλλά αποφάσισε να «βάλει τα γυαλιά» στον Mr. Facebook.

Αντί λοιπόν να ακολουθήσει την πεπατημένη των υπολοίπων που σήκωναν έναν κουβά και απλά τον έριχναν στο κεφάλι τους, ο ιδρυτής της Microsoft πήγε ένα βήμα μπροστά και έφτιαξε ολόκληρη κατασκευή για να «λουστεί» χωρίς κόπο και μόνο με το τράβηγμα ενός σκοινιού.

Ο Γκέιτς στο βίντεο που ανήρτησε στο προσωπικό του blog, εμφανίζεται αρχικά να αποδέχεται την πρόκληση και στη συνέχεια να λέει ότι «εγώ θα το κάνω καλύτερα» ξεκινώντας να σχεδιάζει τον μηχανισμό, τον οποίο μάλιστα φαίνεται να κατασκευάζει μόνος του.

Κλείσιμο
Λίγο πριν μπουγελωθεί ο Γκέιτς προκάλεσε άλλους τρεις ανθρώπους και έδωσε τη σκυτάλη στους Κρις Αντερσον (δημιουργό του TED), Ιλον Μασκ (CEO and CTO του SpaceX και CEO της Tesla Motors) και στον ραδιοφωνικό παραγωγό Τζον Σίκρεστ.

«Έχετε 24 ώρες - Καλή σας τύχη» λέει ο Γκειτς κλείνοντας το διάρκειας 90 δευτερολέπτων βίντεο με το νερό να τον λούζει.

Στην πρωτότυπη εκστρατεία ενίσχυσης του αμερικανικού ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), η οποία έχει ήδη αποφέρει 7,6 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, συμμετέχουν πλέον με καταιγιστικό ρυθμό διάσημοι και μη. Χιλιάδες βίντεο έχουν ανέβει στο YouTube και γίνονται πολύ γρήγορα virals.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης