ΗΠΑ: Της έδωσε 13 δολάρια για να κάνουν σεξ και τον ευνούχισε!

ΗΠΑ: Της έδωσε 13 δολάρια για να κάνουν σεξ και τον ευνούχισε!

Υπόθεση «Λορένα Μπόμπιτ» συγκλονίζει το Οχάιο - Με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να κατεβάσει το παντελόνι του

ΗΠΑ: Της έδωσε 13 δολάρια για να κάνουν σεξ και τον ευνούχισε!
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος... Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί το περιστατικό στο Οχάιο, το οποίο θυμίζει την υπόθεση της Λορένα Μπόμπιτ, που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο. Το 1993 η Μπόμπιτ είχε κόψει το πέος του άντρα της Τζον Γουέιν Μπόμπιτ και το είχε πετάξει στην ύπαιθρο. 

Τη Δευτέρα όμως, στο Οχάιο των ΗΠΑ, μια γυναίκα ευνούχισε έναν άντρα, επειδή της προσέφερε μόνο 13 δολάρια για να κάνουν σεξ! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η γυναίκα, τα στοιχεία της οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα στην δημοσιότητα, αφού πήρε τα χρήματα, έκοψε τους όρχεις του άντρα! 

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα, ενώ ο άντρας παρά το σοβαρό τραύμα που υπέστη, θα ζήσει.

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας κατευθυνόταν προς το σπίτι του και η γυναίκα τον σταμάτησε και του ζήτησε να πάνε μια... «βόλτα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τοπική εφημερίδα του Οχάιο. Αυτός συμφώνησε, αλλά της ζήτησε να περάσουν πρώτα από το σπίτι του. Όταν έφτασαν, κατέβηκαν στο υπόγειο και η γυναίκα τον ρώτησε εάν θέλουν να μετατρέψουν τη συνάντησή τους σε κάτι πιο... πονηρό. Όμως όταν αυτός της προσέφερε 13 δολάρια, τότε τον ανάγκασε με την απειλή μαχαιριού, να κατεβάσει το παντελόνι του. Με το που το κατέβασε, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τότε με μια κίνηση του έκοψε τους όρχεις.

Όταν η γυναίκα έφυγε τρέχοντας, αυτός παρά το τραύμα του, ξύπνησε την αδερφή του που κοιμόταν και της ζήτησε να τον πάει στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει τη γυναίκα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της είναι σε εξέλιξη.

Όσο για την πολύκροτη υπόθεση της Μπόμπιτ, ο σύζυγός της υπεβλήθη σε χειρουργική αποκατάσταση και αφού την χώρισε, πλέον κάνει καριέρα σαν πορνοστάρ.

Η σύζυγός του Λορένα στη δίκη είχε δηλώσει πως προέβη στην πράξη αυτή επειδή ο Μπόμπιτ την είχε βιάσει, αλλά στην ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι τα κίνητρα της ήταν άλλα. Τον ευνούχισε επειδή δεν ανταποκρίνονταν στα.. συζυγικά του καθήκοντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης