Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Robin Williams: «Εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν»

Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Robin Williams: «Εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν»

Απόσπασμα από το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» του Aντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ

Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Robin Williams: «Εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν»
«Εσύ- εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια όπως κανένας άλλος δεν τα έχει. Σε ένα από αυτά θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι όταν το βράδυ θα κοιτάς τον ουρανό θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούν. Εσύ, μόνο εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν».

Με αυτό το συγκινητικό απόσπασμα από το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» του Aντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ αποχαιρέτησε δημοσίως, μέσω twitter, η μονάκριβη κόρη του Robin Williams, Ζέλντα.

Κλείσιμο


H είδηση του θανάτου του βραβευμένου με Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία Good Will Hunting, Robin Williams, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα στο σπίτι του, στο Τιμπουρον της Καλιφόρνια, βορείως του Σαν Φρανσίσκο, σε ηλικία 63 ετών έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η συζύγός του, Σούζαν Σνάιντερ, δήλωσε: «Σήμερα το πρωί έχασα τον σύζυγο και καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες κι έναν όμορφο άνθρωπο. Ελπίζουμε ότι θα τον θυμόμαστε με επίκεντρο τις αμέτρητες στιγμές γέλιου και χαράς που χάρισε σε εκατομμύρια και όχι τον θάνατό του...»

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο ο Robin Williams έπασχε από κατάθλιψη κάτι που επιβεβαίωσε και ο προσωπικός βιογράφος του που ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «αυτή είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής ».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης