Νότιος Αφρική: Καμηλοπάρδαλη μέσα σε τρέιλερ, πέθανε αφού χτύπησε το κεφάλι της σε γέφυρα

Νότιος Αφρική: Καμηλοπάρδαλη μέσα σε τρέιλερ, πέθανε αφού χτύπησε το κεφάλι της σε γέφυρα

Ένα λυπηρό γεγονός συνέβη στην πόλη Centurion της Νοτίου Αφρικής. Μια καμηλοπάρδαλη που μεταφερόταν με τρέιλερ χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι της σε τσιμεντένια γέφυρα...

Νότιος Αφρική: Καμηλοπάρδαλη μέσα σε τρέιλερ, πέθανε αφού χτύπησε το κεφάλι της σε γέφυρα
Δύο καμηλοπαρδάλεις μεταφέρονταν με τρέιλερ που ρυμουλκούσε φορτηγό σε εθνική οδό, στην πόλη Centurion της Νοτίου Αφρικής, όταν η μία χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι της στην τσιμεντένια γέφυρα, κάτω από την οποία εκινείτο το φορτηγό.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα το τραγικό γεγονός και ορισμένοι από αυτούς ανέβασαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους για τον ιδιοκτήτη των ζώων και τη συμπάθειά τους στη νεκρή καμηλοπάρδαλη.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, που οδηγούσε εκείνη την ώρα στον ίδιο δρόμο, δήλωσε ότι το χτύπημα του ζώου στην τσιμεντένια γέφυρα ήταν τόσο δυνατό, που ο εξάδελφός του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, τον ρώτησε αν επρόκειτο για πυροβολισμό!

Ο Rick Allan, από το «Ίδρυμα Πρόληψης της Βίας κατά των Ζώων», δήλωσε στον Τύπο ότι ο κτηνίατρος που εξέτασε την καμηλοπάρδαλη, επιβεβαίωσε ότι το άτυχο ζώο πέθανε από σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Η εφημερίδα «The Citizen» ισχυρίζεται ότι μίλησε με τον ιδιοκτήτη των δύο ζώων, ο οποίος δήλωσε ότι οι καμηλοπαρδάλεις μπορούν να γέρνουν τον λαιμό τους κάτω από τις γέφυρες και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο ζώα μεταφερόντουσαν σε αυτή τη διαδρομή.
Κλείσιμο

Οι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι αμέσως μετά το θανάσιμο ατύχημα του ζώου το φορτηγό χάλασε και οδηγήθηκε στην άκρη του δρόμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης