Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι «έκλεισε» το στόμα της Ρούμπι με 6 εκατ. ευρώ

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι «έκλεισε» το στόμα της Ρούμπι με 6 εκατ. ευρώ

Σύμφωνα με τον πρώην συνήγορό της η Μαροκινή πρωταγωνίστρια του ροζ σκανδάλου πληρώθηκε αδρά για να μην καταθέσει κατά του πρώην πρωθυπουργού της χώρας

 

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι «έκλεισε» το στόμα της Ρούμπι με 6 εκατ. ευρώ

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να πανηγύρισε την αθώωσή του για την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», όμως ο εφιάλτης για την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου δεν έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με πρώην συνήγορο της Μαροκινής, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι Καρδιοκλέφτρα, η τότε ανήλικη που σύχναζε στην πολυτελή βίλα του Καβαλιέρε, φέρεται να πληρώθηκε με 6 εκατ. ευρώ για να μη μιλήσει για τις σεξουαλικές επαφές της με τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Κλείσιμο

Μιλώντας στο πολιτικό περιοδικό l'Espresso, ο πρώην συνήγορος της νεαρής, Ετζίντιο Βερτζίνι, υποστήριξε ότι καταβλήθηκε το ποσό αυτό στην Ρούμπι για να μην καταθέσει κατά του Μπερλουσκόνι.

Άλλωστε, η Μαροκινή σύμφωνα με τις έρευνες είχε πληρωθεί το 2010 με 57.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι επειδή, όπως είχε ισχυριστεί ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ήταν ένα κορίτσι από διαλυμένη οικογένεια που είχε μεγαλώσει με πολλές δυσκολίες. Στο ίδιο επίπεδο φιλανθρωπίας, ο 77χρονος της είχε δωρίσει και 60.000 ευρώ για να ανοίξει ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ρούμπι έλαβε πολλά περισσότερα χρήματα τα οποία κατατέθηκαν σε λογαριασμό του εξωτερικού, σύμφωνα με τον Βερτζίνι.

«Αν ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί θα συνέχιζα να σιωπώ. Όμως τώρα που η αθωωτική απόφαση χρησιμοποιείται ως όπλο για να πληγούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου δε μπορώ να μη μιλήσω. Δε μπορεί ο ιταλικός λαός να πιστεύει ότι οι εισαγγελείς είναι εκτός νόμου», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τόνισε, δε, ότι η Ρούμπι είχε καταλάβει ότι άρπαζε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της εκείνη τη στιγμή και ήταν αποφασισμένη να βγει κερδισμένη.

«Εγώ της είχα προτείνει τη νομική οδό [δηλαδή να καταθέσει εναντίον του], όμως, κάποιος άλλος της πρότεινε ή της επέβαλε ένα διαφορετικό δρόμο. Τότε ήταν που αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μαζί της γιατί όσα μου προτείνονταν ήταν ενάντια στο δίκαιο», συμπλήρωσε ο Βερτζίνι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης