Δείτε γιατί το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει... Coca Cola!

Δείτε γιατί το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει... Coca Cola!

Ο άνθρωπος που πληρώνεται για να πείσει τους Αμερικανούς να πίνουν όση περισσότερη Coca Cola γίνεται, αρνείται ο ίδιος να ξεπεράσει το ένα ποτήρι την ημέρα

Δείτε γιατί το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει... Coca Cola!
Ο Sandy Douglas πίνει μία Coca Cola την ημέρα. Του αρέσει να την πίνει νωρίς, πριν από το μεσημέρι. Μάλιστα, κάποιες φορές την προτιμά μαζί με τον καφέ του.

Όμως, όταν το κλασικό ποτήρι της Coca Cola αδειάσει, δεν επιτρέπει στον εαυτό του την πολυτέλεια μιας δεύτερης. “Ίσως να πιω μια Coke Zerο το απόγευμα”, λέει, αλλά αποφεύγει την κανονική, που έχει πολλές θερμίδες, αποκαλύπτει στο Businessweek.

Για οποιονδήποτε άλλο, αυτό δεν θα ήταν κάτι παράξενο. Αλλά ο Douglas είναι ο πρόεδρος της αμερικανικής μονάδας της Coca Cola. Ο άνθρωπος που πληρώνεται για να πείσει τους Αμερικανούς να πίνουν όση περισσότερη Coca Cola γίνεται, αρνείται ο ίδιος να ξεπεράσει το ένα ποτήρι την ημέρα.

Κλείσιμο
Στα 52 του χρόνια, έχοντας περάσει 26 χρόνια στην Coca Cola, ο Douglas μοιάζει με τον τυπικό μάνατζερ. Ντύνεται με σκουρόχρωμα κοστούμια, παίζει γκολφ και δεν χάνει ευκαιρία να “διαφημίσει” το προϊόν του.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης