Twitter: Νεαρές Τουρκάλες «σκάνε στα γέλια» με την απαγόρευση του Αρίντς

Twitter: Νεαρές Τουρκάλες «σκάνε στα γέλια» με την απαγόρευση του Αρίντς

Μετά την «απαγόρευση» από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, οι νεαρές Τουρκάλες απαντούν με πλατιά χαμόγελα με φωτογραφίες τους στον δημοφιλή τόπο κοινωνικής δικτύωσης

Twitter: Νεαρές Τουρκάλες «σκάνε στα γέλια» με την απαγόρευση του Αρίντς
Μετά την απίστευτη δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικού εκπροσώπου, Μπουλέντ Αρίντς, πως μία γυναίκα «πρέπει να διατηρεί μία ηθική ορθότητα, δεν μπορεί να γελάει δυνατά δημοσίως», ζητώντας να… απαγορευθεί το γέλιο στις γυναίκες, σεισμός έχει προκληθεί στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Δεκάδες είναι οι γυναίκες που μέσω Twitter κάνουν τη δική τους επανάσταση, αναρτώντας φωτογραφίες τους όπου χαμογελούν πλατιά, με σύνθημα «όλοι γελάμε».

Κλείσιμο

Μία από αυτές ήταν κι η δημοσιογράφος Ετζέ Τεμελκουράν, η οποία μοιράστηκε με τους πάνω από ένα εκατ. «φίλους» της μία φωτογραφία της όπου απεικονίζεται να γελάει, ενώ αργότερα αναπαρήγαγε και άλλες εικόνες με γυναίκες σε εύθυμη διάθεση.

Την ίδια ώρα, η Μέλντα Ονούρ, μέλος της τουρκικής αντιπολίτευσης, μέσω Twitter υποστήριξε πως η δήλωση του Αρίντς μπορεί να προκαλέσει σειρά βίαιων επεισόδια με θύματα γυναίκες.

Στο μεταξύ, μετά τον ισχυρισμό του Αρίντς ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ηθική όσο ο άνδρας και πως πρέπει να γνωρίζει τι είναι ευπρεπές, γυναικεία τουρκική οργάνωση δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Την ίδια στιγμή, ακόμα και μέλη της οργάνωσης Femen ενώθηκαν με τις γυναίκες από την Τουρκία και όπως συνηθίζουν πρόταξαν τα στήθη τους, αλλά πρόσθεσαν και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους πριν ποζάρουν στο φακό.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, με τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να βγαίνει νικητής σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης