ΗΠΑ: Νεκρός ένας 8χρονος από πυροβολισμούς

ΗΠΑ: Νεκρός ένας 8χρονος από πυροβολισμούς

Η σφαίρα διαπέρασε τον τοίχο του σπιτιού του και τον «χτύπησε» θανάσιμα την ώρα που κοιμόταν

ΗΠΑ: Νεκρός ένας 8χρονος από πυροβολισμούς
Μόνο οργή προκαλεί η είδηση πως ένας οκτάχρονος βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, μια σφαίρα διαπέρασε το τοίχος του σπιτιού του 8χρονου αγοριού και τον χτύπησε θανάσιμα την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παιδί χτυπήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακόμα η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, ενώ τα μέσα ενημέρωσης του Ντιτρόιτ εκτιμούν πως το ανήλικο αγόρι ονομάζεται Jakari Pearson.

Γείτονες του αγοριού, μιλώντας στο ραδιόφωνο WWJ-AM ανέφεραν πως άκουσαν πέντε πυροβολισμούς, ενώ οι σφαίρες φαινόντουσαν στα τούβλα των σπιτιών.

Κλείσιμο
«Άκουσα τους πυροβολισμούς και άκουσα τη μητέρα του να ουρλιάζει και έτρεξα αμέσως», είπε μία γειτόνισσα, η οποία προσέθεσε πως «τον είδα (τον οκτάχρονο) στη μέση του δρόμου και είδα και τη μητέρα του επίσης. Η αστυνομία ήτα ήδη εκεί και περιμέναμε το ασθενοφόρο».

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών είναι σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης