Πολυτελές ξενοδοχείο στο Βερολίνο προσφέρει μια «πρωτότυπη θέα» στους περαστικούς!

Πολυτελές ξενοδοχείο στο Βερολίνο προσφέρει μια «πρωτότυπη θέα» στους περαστικούς!

Το καινούργιο ξενοδοχείο «25hours Hotel Bikini Berlin» στο Βερολίνο είναι αριστοκρατικό και προσφέρει στους πελάτες του εκπληκτική θέα στον γειτονικό Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου. Αλλά μάλλον είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο που προσφέρει «θέα» και στους περαστικούς...

Πολυτελές ξενοδοχείο στο Βερολίνο προσφέρει μια «πρωτότυπη θέα» στους περαστικούς!
Λάθος του αρχιτέκτονα θα πρέπει να θεωρηθεί ο σχεδιασμός στα μπάνια των δωματίων του νέου και πολυτελούς ξενοδοχείου «25hours Hotel Bikini Berlin», στο Βερολίνο, αφού οι τεράστιες τζαμαρίες στις τουαλέτες, που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, δίνουν την ευκαιρία στους παρατηρητικούς περαστικούς να βλέπουν τους πελάτες του ξενοδοχείου σε «πολύ προσωπικές τους στιγμές»!

Οι επισκέπτες του αριστοκρατικού, δεκαόροφου, ξενοδοχείου έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν από τα δωμάτιά τους την θέα στον Ζωολογικό Κήπο του Βερολίνου, είναι όμως άγνωστο, αν όλοι έχουν αντιληφθεί ότι και οι ίδιοι προσφέρουν μια ιδιαίτερη «ατραξιόν», στους περαστικούς.

Κλείσιμο

 
Πάντως, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το απίστευτο λάθος του αρχιτέκτονα και τοποθέτησαν ταμπέλες σε ευκρινή σημεία του καταλύματος, οι οποίες αναγράφουν: «Προσοχή, δεν σας βλέπουν μόνο οι πίθηκοι»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης