Πλημμύρισε το κέντρο του Λος Άντζελες και το UCLA από σπασμένη σωλήνα νερού!

Πλημμύρισε το κέντρο του Λος Άντζελες και το UCLA από σπασμένη σωλήνα νερού!

Μια τεράστια σωλήνα νερού έσπασε στο κέντρο του Λος Άντζελες με αφορμή να πλημμυρίσει η πόλη και το πανεπιστήμιο UCLA. Ο Τύπος κάνει λόγο για το απαρχαιωμένο σύστημα ύδρευσης, που μετρά 90 χρόνια ζωής

Πλημμύρισε το κέντρο του Λος Άντζελες και το UCLA από σπασμένη σωλήνα νερού!
Πλημμύρισε η κεντρική λεωφόρος Sunset Boulevard στο Λος Άντζελες και το campus του πανεπιστημίου UCLA, όταν στις 15:30 (τοπική ώρα), έσπασε κεντρική σωλήνα νερού, διαμέτρου 30 ιντσών με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν γύρω στα δέκα εκατομμύρια γαλόνια νερού μέσα στην πόλη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Los Angeles Times».



Κλείσιμο
Το πανεπιστήμιο και οι γύρω χώροι γέμισαν με νερό και λάσπη και ο τοπικός Τύπος θεωρεί ότι το απαρχαιωμένο σύστημα ύδρευσης, που μετρά πάνω από 90 χρόνια ζωής, ευθύνεται για τη μεγάλη ζημιά. Οι υπεύθυνοι υπάλληλοι για την ύδρευση της πόλης άργησαν να εντοπίσουν την κεντρική βαλβίδα προκειμένου να κλείσουν το νερό και όταν αυτό έγινε στις 17.00 (τοπική ώρα), το μέγεθος της καταστροφής, ειδικότερα στους χώρους του πανεπιστημίου ήταν μεγάλο.



 Ο Jim McDaniel, γενικός διευθυντής του οργανισμού ύδρευσης της πόλης, (Department of Water and Power), δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η καθυστέρηση για να κλείσει η βαλβίδα παροχής νερού οφείλεται στο ότι οι εργάτες έπρεπε να εντοπίσουν την σωστή βαλβίδα και να μη στερήσουν τα σπίτια της πόλης από το νερό.



Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες δήλωσε ότι διέσωσε τρεις ανθρώπους από το νερό σε χώρο parking. Eπίσης, άλλα πέντε άτομα είχαν παγιδευτεί στα αυτοκίνητά τους, καθώς οδηγούσαν στους πλημμυρισμένους δρόμους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης