Αμερική: Οι κλέφτες έχουν "αδυναμία" στα πολυτελή αυτοκίνητα

Αμερική: Οι κλέφτες έχουν "αδυναμία" στα πολυτελή αυτοκίνητα

Το CNBC διεξήγε έρευνα μετά από την αποκλειστική πρόσβαση που δόθηκε σε δημοσιογράφους σε μια αποθήκη, που περιέχει δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα που ετοίμαζαν να βγάλουν λαθραία έξω από τη χώρα πριν κατασχεθούν από τις αρχές

Αμερική: Οι κλέφτες έχουν "αδυναμία" στα πολυτελή αυτοκίνητα
Μεγάλο κύκλωμα ληστών πολυτελών αυτοκινήτων προσπαθούν να εξαρθρώσουν οι αμερικανικές αρχές. Πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes-Benzes και Range Rovers, αποστέλλονται από τους κλέφτες στο εξωτερικό, σε χώρες της δυτικής Αφρικής όπου η ζήτηση είναι υψηλή και η προσφορά χαμηλή.

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι λένε ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες πολυτελών οχημάτων αποστέλλονται λαθραία στο εξωτερικό από κυκλώματα ληστών. Το CNBC διεξήγε έρευνα μετά από την αποκλειστική πρόσβαση που δόθηκε σε δημοσιογράφους σε μια αποθήκη, που περιέχει δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα που ετοίμαζαν να βγάλουν λαθραία έξω από τη χώρα πριν κατασχεθούν από τις αρχές.

“Αν κοιτάξετε γύρω από την αποθήκη αυτή τη στιγμή, υπάρχουν παντού οχήματα μεταξύ 55.000 έως 75.000 δολαρίων”, δήλωσε ο James T. Hayes Jr, επικεφαλής του γραφείου Εσωτερικής Ασφάλειας Ερευνών της Νέας Υόρκης, ο οποίος ανέφερε ότι τα αυτοκίνητα οι κλέφτες τα μεταφέρουν μέσα σε κοντέινερ το ένα πάνω στο άλλο, βάζοντας στρώματα ανάμεσα τους.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης