Ρουμανία: Το «Μικρό Βασίλειο» ήταν άντρο κακοποίησης παιδιών

Ρουμανία: Το «Μικρό Βασίλειο» ήταν άντρο κακοποίησης παιδιών

Φαίνεται πως οι νηπιαγωγοί τα χτυπούσαν και τους έδιναν κρασί για να κοιμούνται και καφέ για να ξυπνούν - Τι έδειξαν οι κάμερες - Τι απαντούν οι υεπύθυνοι

Ρουμανία: Το «Μικρό Βασίλειο» ήταν άντρο κακοποίησης παιδιών
Μια συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης παιδιών συνταράσσει τη Ρουμανία, καθώς σε αυτή εμπλέκονται ούτε λίγο ούτε πολύ 60 παιδιά ηλικίας περίπου πέντε ετών! Όλα πήγαιναν στο νηπιαγωγείο «Μικρό Βασίλειο» της πόλης Κοντσάντζα, για το οποίο οι γονείς κάποιων από αυτά καταγγέλουν πως οι υπεύθυνοι, όχι μόνο χτυπούσαν απανειλημμένα τα παιδάκια αλλά και ότι τους έδιναν κρασί και καφέ! 

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούσαν στο χώρο μόνο από τις 9 το πρωί, έως τις 12 το μεσημέρι. Κάθε γονιός μπορούσε να παρακολουθήσει από το σπίτι του μέσω δικτύου τις απευθείας εικόνες. Κατόπιν οι κάμερες έκλειναν και τα παιδιά κοιμούνταν για μεσημέρι. Μια και μοναδική μέρα όμως φαίνεται πως οι υπάλληλοι ξέχασαν να τις κλείσουν και ένας γονιός τυχαία ανακάλυψε τι συνέβαινε. Είδε τις νηπιαγωγούς να σέρνουν τα παιδιά από το πάτωμα, να τα απειλούν και να τα βρίζουν. Όπως προέκυψε αργότερα, οι υπεύθυνοι έδιναν στα παιδιά κρυφά κρασί για να τα πιάνει υπνηλία και να κοιμούνται, ενώ για να μπορέσουν μετά να ξυπνήσουν, τους έδιναν καφέ! 

Η απίστευτη ιστορία βρίσκεται πλέον στα δικαστήρια, ενώ οι υπεύθυνοι του νησιπαγωγείου που συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του με αρκετά παιδιά, δηλώνουν πως πρόκειται για σκευωρία.
  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης