Γάζα: Παιδί 4 ετών σκοτώθηκε όταν ρουκέτα έπεσε στο σπίτι του

Γάζα: Παιδί 4 ετών σκοτώθηκε όταν ρουκέτα έπεσε στο σπίτι του

Ένας ακόμη Παλαιστίνιος βρήκε τραγικό τέλος από πυρά των δυνάμεων του Ισραήλ - Είναι οι πρώτοι θάνατοι που ανακοινώνονται σήμερα - Δείτε σοκαριστικό βίντεο με ρουκέτα που γκρεμίζει σπίτι σε ένα δευτερόλεπτο

Γάζα: Παιδί 4 ετών σκοτώθηκε όταν ρουκέτα έπεσε στο σπίτι του
Δύο Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους ένα παιδί τεσσάρων ετών, σκοτώθηκαν σήμερα από πυρά των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας· είναι οι πρώτοι θάνατοι που ανακοινώνονται σήμερα, την ημέρα της μουσουλμανικής εορτής Φιτρ, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Το παιδί σκοτώθηκε όταν μια οβίδα έπληξε ένα σπίτι στη Τζαμπαλίγια, μια συνοικία η οποία έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές από τις εχθροπραξίες, στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας, παρά την ακήρυκτη εκεχειρία στην περιοχή που διακόπτεται από σποραδικές συγκρούσεις, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Άσραφ αλ Κούντρα.

Σποραδικές συγκρούσεις σημειώνονται από το πρωί στον τομέα αυτό, στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα, ανάμεσα σε ισραηλινούς στρατιώτες και μαχητές της ένοπλης πτέρυγας του ισλαμιστικού κινήματος της Χαμάς, των Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ Κάσαμ.

Κλείσιμο
Στην ίδια περιοχή ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε όταν έπληξαν το σπίτι του οβίδες κατά τη διάρκεια ενός μπαράζ του πυροβολικού, ανέφερε μια ιατρική πηγή.



Οι δύο νέοι θάνατοι αυξάνουν σε 1.037 τον αριθμό των Παλαιστίνιων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την 8η Ιουλίου και την έναρξη των αεροπορικών επιδρομών, την οποία ακολούθησε η έναρξη χερσαίων επιχειρήσεων των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στη Γάζα, με διακηρυγμένο στόχο να σταματήσουν οι ρίψεις ρουκετών και να καταστραφούν οι υπόγειες στοές που χρησιμοποιούν Παλαιστίνιοι για να μεταφέρουν αγαθά, να κρύβουν όπλα και να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Περίπου 6.200 ακόμη Παλαιστίνιοι έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Στην ισραηλινή πλευρά 43 στρατιώτες και τρεις άμαχοι —δύο Ισραηλινοί και ένας Ταϊλανδός— έχουν σκοτωθεί από τις ρουκέτες που εβλήθησαν στο έδαφος του Ισραήλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης