Κίνα: Συνωστισμός στις δημόσιες πισίνες με την θερμοκρασία στους 40 βαθμούς!

Κίνα: Συνωστισμός στις δημόσιες πισίνες με την θερμοκρασία στους 40 βαθμούς!

Αυτή την εβδομάδα η θερμοκρασία στην Κίνα «χτύπησε κόκκινο» και άγγιξε τους 40 βαθμούς. Οι Κινέζοι συνωστίζονται σε δημόσιες πισίνες και παραλίες, αλλά διαβάστε τι σκέφτηκαν για να εξασφαλίσουν αρκετό χώρο...

Κίνα: Συνωστισμός στις δημόσιες πισίνες με την θερμοκρασία στους 40 βαθμούς!
«Χρυσές δουλειές» για τις  επιχειρήσεις που πουλούν παντός είδους σωσίβια στην Κίνα τις τελευταίες μέρες, αφού η θερμοκρασία έφθασε τους 40 βαθμούς και οι Κινέζοι αναζητούν μια δημόσια πισίνα ή μια παραλία για να δροσιστούν. Οι Κινέζοι τρέχουν στις δημόσιες πισίνες με ένα σωσίβιο στο χέρι, ελπίζοντας σε λίγο περισσότερο χώρο, που θα τους τον εξασφαλίσει το σωσίβιο!


Κλείσιμο

Οι εικόνες που έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ενδεικτικές για τις υψηλές θερμοκρασίες στην χώρα και δείχνουν ότι το μέγεθος της ζέστης είναι τέτοιο που στις πισίνες είναι ο ένας πάνω στον άλλο! Μάλιστα μια πινακίδα σε πισίνα με την ένδειξη «απαγορεύονται οι καταδύσεις», έγινε αφορμή για χιουμοριστικά σχόλια!



 Ο Kuan - Yin Wei, διευθυντής σε πισίνα στην πόλη Ταϊγιουάν, την μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Κίνας, αναφέρει για το θέμα, ότι από την στιγμή που η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε ανακοίνωση για πολύ υψηλές θερμοκρασίες, η πισίνα έχει γεμίσει από εκατοντάδες ανθρώπους, που συρρέουν σε αυτή με τα σωσίβια τους, προκειμένου να έχουν χώρο και να δροσιστούν.



Όμως, υπάρχουν ήδη αναφορές για μολύνσεις από βακτήρια, ατόμων που χρησιμοποιούν τις πισίνες στην Κίνα και ένας από αυτούς έχασε την ζωή του μετά από κολύμβηση σε πισίνα του Πεκίνου. Οι ειδικοί που πήραν δείγμα από το νερό της πισίνας βρήκαν βακτήρια από ούρα και περιττώματα και αναφέρουν ότι μέχρι τώρα 47.000 άτομα έχουν μολυνθεί από βακτήρια κολυμπώντας σε πισίνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης