ΗΠΑ: Αστυνομικός στέλνει στο νοσοκομείο πολίτη για ένα τσιγάρο μαριχουάνα !

ΗΠΑ: Αστυνομικός στέλνει στο νοσοκομείο πολίτη για ένα τσιγάρο μαριχουάνα !

Χωρίς τέλος τα περιστατικά αστυνομικής βαρβαρότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες 

ΗΠΑ: Αστυνομικός στέλνει στο νοσοκομείο πολίτη για ένα τσιγάρο μαριχουάνα !
Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι τα βίαια επεισόδια αστυνομικών στις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον πολιτών χωρίς καν οι ίδιοι να αντισταθούν, όπως δείχνουν τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, και χωρίς καν οι ύποπτοι να περάσουν από τη κρίση του φυσικού Δικαστή. 

Σε μια νέα υπόθεση αστυνομικής βαρβαρότητας στην Νέα Υόρκη ένας αστυνομικός με τη βοήθεια αρκετών συναδέλφων του κατάφερε να στείλει στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έναν πολίτη τον οποίον οι «Κάλαχαν» της περιοχής τον εντόπισαν να στρίβει ένα τσιγάρο με χασίς!

Ο 36χρονος αστυνομικός Τζόελ Έντουαρντ έχοντας προφανώς έντονα ανεπτυγμένο το αστυνομικό του δαιμόνιο εντόπισε τον 32χρονο Τζάμουλς Καφι σε κεντρική λεωφόρο της Νέας Υόρκης να διαπράττει το προαναφερθέν αδίκημα. Ο σαδιστής αστυνομικός με τη βοήθεια συναδέλφων του χτύπησε άσχημα τον πολίτη, χωρίς καν να του απαγγείλει κατηγορίες ή να τον οδηγήσει ενώπιον του φυσικού Δικαστή επιλέγοντας να τον στείλει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και τον  αυχένα. 

Ο αστυνομικός  απομακρύνθηκε ήδη από τις περιπολίες, με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ενώ έχει διαταχθεί δικαστική έρευνα εναντίον του για κακοποίηση πολίτη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης