Αυστραλός τζιχαντιστής ποζάρει στο Twitter με δύο... κομμένα κεφάλια!

Αυστραλός τζιχαντιστής ποζάρει στο Twitter με δύο... κομμένα κεφάλια!

«Ένας κουβάς γεμάτος κεφάλια. Αν κάποιος θέλει τα όργανα να μη ντραπεί», έγραψε στο Twitter ο τρομοκράτης

Αυστραλός τζιχαντιστής ποζάρει στο Twitter με δύο... κομμένα κεφάλια!

Με ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά κρεμασμένα στο πουκάμισό του, ο Αυστραλός τρομοκράτης, Μοχάμεντ Ελομάρ, ποζάρει χαμογελαστός, κρατώντας δύο... κομμένα κεφάλια.


Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, ο γεννημένος στο Σίδνεϊ μποξέρ φωτογραφίζεται στη Συρία, ποζάροντας γεμάτος υπερηφάνεια για τα κεφάλια που κρέμονται από τα δυο του χέρια.

Τις φρικιαστικές αυτές φωτογραφίες ανάρτησε στο Twitter ο φίλος του τζιχαντιστή και καταδικασμένος για τρομοκρατία, Καλέντ Σαρούφ.
Κλείσιμο



Σκοπός των δύο τζιχαντιστών, είναι να σπείρουν τον τρόμο και τον φόβο και να δείξουν με τον αποκρουστικό αυτό τρόπο όση δύναμη έχουν, όπως αποδεικνύουν άλλωστε και τα «τιτιβίσματα» που έκανε ο Σαρούφ.

«Ένας κουβάς γεμάτος κεφάλια. Αν κάποιος θέλει τα όργανα να μη ντραπεί και να έρθει να τα ζητήσει», έγραψε στο Twitter ο τρομοκράτης για να προσθέσει λίγη ώρα αργότερα: «Μερικά ακόμη κεφάλια. Πόσο υπέροχο είναι το προσωπικό εδώ! Συνεχίστε να κόβετε αυτούς τους άπιστους λαιμούς αλλά να ξέρετε, ο τελευταίος θα είναι δικός μου».



Ο Έλομαρ και ο Σαρούφ γνωρίστηκαν στη φυλακή πριν από μερικά χρόνια και σήμερα πιστεύεται ότι μάχονται για την τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες πέταξαν μαζί στη Συρία πριν από ένα περίπου χρόνο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης