CNN: Με μαύρες κορδέλες στο πέτο τιμούν τους αεροσυνοδούς που έφυγαν νωρίς...

CNN: Με μαύρες κορδέλες στο πέτο τιμούν τους αεροσυνοδούς που έφυγαν νωρίς...

Συγκινητικό κείμενο - άρθρο μπλόγκερ που αναδημοσιεύεται στο ξένο μέσο - Η δύναμη και η αισιοδοξία που τους κρατά ζωντανούς στους αιθέρες 

CNN: Με μαύρες κορδέλες στο πέτο τιμούν τους αεροσυνοδούς που έφυγαν νωρίς...
Γνωστός μπλόγκερ, αεροσυνοδός στο επάγγελμα που γράφει πάντα με το ψευδώνυμο Dan Air, γράφει στο CNN για τα συναισθήματα των πιλότων που συνεχίζουν να ζουν στους αιθέρες και να πραγματοποιούν δρομολόγια, έπειτα από τόσες τραγωδίες....



Κλείσιμο
Το συγκινητικό κείμενο - άρθρο του μπλόγκερ που αναδημοσιεύεται στο CNN αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην πρωτοβουλία των αεοροσυνοδών να φορούν μαύρη κορδέλα σε ένδειξη μνήμης και πένθους για τους χαμένους συναδέλφους τους, μία ημέρα του χρόνου. Μέσα από αυτή την κίνηση, επισημαίνει, όλοι οι συνάδελφοι αποδεικνύουν έμπρακτα τους ισχυρούς δεσμούς που έχει ο κλάδος τους, ανεξάρτητα από το ποια εταιρεία εργάζονται, με ποιο αεροπλάνο πετούν και ποιο αξίωμα διαθέτουν.



Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και δύναμη 

Δεν υπάρχει πιλότος και αεροσυνοδός σε ολόκληρο τον κόσμο που να μη νιώθει συντετριμμένος από τα τελευταία τραγικά δυστυχήματα. Κι όμως όλοι συνεχίζουν να πετούν, με περίσσεια αισιοδοξία, χαμόγελο και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο μπλόγκερ γράφει πως γνωρίζει αρκετούς πιλότους και αεροσυνοδούς που είχαν ατύχημα εν ώρα εργασίας και κάποιοι κατόρθωσαν να επιστρέψουν στη δουλειά τους, ενώ άλλοι δεν το τόλμησαν ποτέ  ξανά... Μερικοί μάλιστα χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες ασφαλείας στις πτήσεις και να αποτρέψουν νέα τραγικά ατυχήματα!



Μάλιστα, κάποιοι λένε πως είναι χρέος τους να συνεχίζουν να πετούν, ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής στους νεκρούς συναδέλφους που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στο σπίτι τους. 



Τους τελευταίους μήνες 21 αεροσυνοδοί και έξι μέλη πληρώματος της Malaysia Airlines έχουν χάσει τη ζωή τους, μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης  ΜΗ370 και την κατάρριψη της πτήσης MH17.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης