Γέμισε με χτυπημένα παιδιά νοσοκομείο της Γάζας (βίντεο)

Γέμισε με χτυπημένα παιδιά νοσοκομείο της Γάζας (βίντεο)

Τα παιδιά τα μεγαλύτερα θύματα του πολέμου 

Γέμισε με χτυπημένα παιδιά νοσοκομείο της Γάζας (βίντεο)
Οι άμαχοι δεν έχουν πού να κρυφτούν για να γλιτώσουν από την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας και τα παιδιά είναι αυτά που πληρώνουν το μεγαλύτερο τίμημα.

Οι Παλαιστίνιοι που έχουν χάσει την ζωή τους από την έναρξη των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, όπου οι εχθροπραξίες συνεχίζονται για 17η ημέρα, ξεπέρασαν τους 700 με τη λίστα του θανάτου κάθε ώρα που περνά να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο όπου φαίνονται γονείς να μεταφέρουν τα χτυπημένα παιδιά τους στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο είναι γεμάτο με αθώα παιδάκια, που έχουν χτυπηθεί από τις επιδρομές των Ισραηλινών, ενώ οι γονείς τους αγωνιούν για τη ζωή τους. 

Κλείσιμο


Οι Ισραηλινοί «χτυπούν» στόχους αμάχους... Νοσοκομεία, σχολεία, ακόμα και οίκοι ευγηρίας στο στόχαστρό τους με τις καταγγελείες για εγκλήματα πολέμου να πληθαίνουν.


Επισήμως ο αριθμός των νεκρών ανερχόταν το βράδυ της Τετάρτης στους 714 χωρίς να προσμετρούνται τα θύματα από τις αεροπορικές επιθέσεις τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης που -σύμφωνα με τις παλαιστινιακές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης- είναι 18 νεκροί. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, η πλειονότητα των θυμάτων είναι κυρίως άμαχοι, κάτι που επιβεβαιώνει και ο ΟΗΕ.

Στη διάρκεια βομβαρδισμού σήμερα το πρωί δυτικά της Χαν Γιούνις, σκοτώθηκαν έξι Παλαιστίνιοι -μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά της ίδιας οικογένειας. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης