Ήρθη η απαγόρευση πτήσεων των ΗΠΑ προς το Ισραήλ

Ήρθη η απαγόρευση πτήσεων των ΗΠΑ προς το Ισραήλ

Αναστολή πτήσεων από και προς το Ισραήλ αποφάσισαν χθες και άλλες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Lufthansa και οι θυγατρικές της Germanwings, Austrian Airlines, Swiss και Brussels Airlines καθώς και η Turkish Airlines - Ακυρώνονται οι σημερινές πτήσεις της EasyJet προς το Ισραήλ

Ήρθη η απαγόρευση πτήσεων των ΗΠΑ προς το Ισραήλ
Την απαγόρευση πτήσεων αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών από και προς το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ ήρε αργά χθες το βράδυ η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) αλλά προειδοποίησε κατά «της πολύ ασταθούς κατάστασης» στην περιοχή.

Νωρίτερα χθες, η FAA είχε παρατείνει κατά 24 ώρες την απαγόρευση, η οποία αρχικά είχε εκδοθεί την Τρίτη ύστερα από την εκτόξευση ρουκέτας από τη Λωρίδα της Γάζας, η οποία έπληξε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο.

Αναστολή πτήσεων από και προς το Ισραήλ αποφάσισαν χθες και άλλες αεροπορικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Lufthansa και οι θυγατρικές της Germanwings, Austrian Airlines, Swiss και Brussels Airlines καθώς και η Turkish Airlines.

Κλείσιμο
Σήμερα η αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Λονδίνου Luton και Gatwick, το αεροδρόμιο του Βερολίνου Schoenefeld, της Γενεύης, του Μιλάνου Malpensa, του Μάντσεστερ και της Βασιλείας. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ από τη Βρετανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία.


Ακυρώνονται οι σημερινές πτήσεις της EasyJet προς το Ισραήλ


Ταυτόχρονα σήμερα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται από και προς το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι πτήσεις της από τα αεροδρόμια του Λονδίνου Luton και Gatwick, το αεροδρόμιο του Βερολίνου Schoenefeld, της Γενεύης, του Μιλάνου Malpensa, του Μάντσεστερ και της Βασιλείας. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ από τη Βρετανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης