Ένας στους 21 Νεοϋορκέζους είναι εκατομμυριούχος!

Ένας στους 21 Νεοϋορκέζους είναι εκατομμυριούχος!

Στην πρώτη θέση είναι το Μονακό, όπου τρεις στους δέκα κατοίκους έχουν περιουσία πάνω από ένα εκατομμύριο

Ένας στους 21 Νεοϋορκέζους είναι εκατομμυριούχος!
Περπατώντας στους δρόμους και τις κεντρικές λεωφόρους της Νέας Υόρκης σίγουρα θα δεις πολλούς ανθρώπους. Όμως αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι αρκετοί από αυτούς είναι εκατομμυριούχοι!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Bloomberg ένας στους 21 Νεοϋορκέζος είναι εκατομμυριούχος. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 4,63% των κατοίκων της Νέας Υόρκης έχουν στις τσέπες τους πάνω από ένα εκατ. δολάρια ή αλλιώς στους πάνω από οκτώ εκατομμύρια κατοίκους της πόλης (σύμφωνα με μέτρηση του 2012) οι 389,100 από αυτούς είναι πάμπλουτοι.

Πάντως οι αναλυτές υποστηρίζουν πως αυτό δεν αποτελεί είδηση, καθώς η «Big Apple» (έτσι λένε οι Αμερικανοί τη Νέα Υόρκη εναλλακτικά) ήταν γνωστή ως πόλη του πλούτου και της ελίτ, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ανάλυση του περιοδικού «Spear's Wealth Management and WealthInsight» η Νέα Υόρκη είναι η τέταρτη πόλη σε παγκόσμια κλίμακα με τους πλουσιότερους κατοίκους. Στην πρώτη θέση είναι το Μονακό, όπου τρεις στους δέκα κατοίκους είναι εκατομμυριούχοι, ενώ ακολουθούν η Ζυρίχη, η Γενεύη, η Φρανκφούρτη και το Λονδίνο. 

Δείτε ολόκληρη τη λίστα στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης