Θέλημα του Αλλάχ η κλειτοριδεκτομή για τον «χαλίφη» των τζιχαντιστών

Θέλημα του Αλλάχ η κλειτοριδεκτομή για τον «χαλίφη» των τζιχαντιστών

Ο επικεφαλής του ΙΚΙΛ απαιτεί από όλες τις γυναίκες να υποβληθούν σε ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων - Ζητά από τους εμπόρους να καλύπτουν τις κούκλες στις βιτρίνες τους με μαύρη μαντίλα

 

Θέλημα του Αλλάχ η κλειτοριδεκτομή για τον «χαλίφη» των τζιχαντιστών

Μετά τα διαγγέλματά του στους σουνίτες τζιχαντιστές ακόλουθούς του για προέλαση σε άλλες πόλεις του Ιράκ, ο επικεφαλής του Ισλαμικού Στρατού στο Ιράκ και το Λεβάντε, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκνταντί, δήλωσε πως ο ακρωτηριασμός των γεννητικών οργάνων στις γυναίκες είναι υποχρεωτικός στο «χαλιφάτο».

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αλ-Μπαγκνταντί υποστηρίζει ότι είναι θέλημα του Αλλάχ να υποβληθούν σε κλειτοριδεκτομή, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Αki-Adnkronos International, καθώς με αυτό τον τρόπο αποκλείεται η σεξουαλική απόλαυση.

Κλείσιμο

Όλα αυτά, την ώρα που ο αραβικός Τύπος αναφέρει ότι τουλάχιστον 28 κορίτσια και δύο ενήλικες γυναίκες υπέστησαν ακρωτηριασμό τις τελευταίες ημέρες.

Την ίδια στιγμή, το ΙΚΙΛ απαίτησε από όλους τους εμπόρους της Μοσούλης να καλύπτουν με μαύρη μαντίλα τα «πρόσωπα» από τις κούκλες στις βιτρίνες των καταστημάτων τους.

Οι τζιχαντιστές, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η σαρία απαγορεύει την τέχνη ή τα γλυπτά να έχουν ανθρώπινη μορφή, επομένως, γυναικείες και ανδρικές φιγούρες στις βιτρίνες των καταστημάτων καλύφθηκαν με μαύρα υφάσματα.

Στο μεταξύ, χιλιάδες είναι οι Χριστιανοί που έχουν εγκαταλείψει την περιοχή, καθώς οι εξτρεμιστές του ΙΚΙΛ απαιτούν από εκείνους είτε να αλλαξοπιστήσουν, είτε να καταβάλουν ειδικό φόρο. Βέβαια, σύμφωνα με πρόσφατο τελεσίγραφο απαιτούν από όλους να φύγουν από την περιοχή, με τον ΟΗΕ απλώς να καταδικάζει το «συστηματικό αποδεκατισμό» των θρησκευτικών μειονοτήτων από το Ισλαμικό Κράτος,.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης