Telegraaf: Έκλεψαν τα κινητά των επιβατών της πτήσης MH17

Telegraaf: Έκλεψαν τα κινητά των επιβατών της πτήσης MH17

Φιλορώσοι απάντησαν στις κλήσεις των συγγενών των επιβατών του Boeing;

Telegraaf: Έκλεψαν τα κινητά των επιβατών της πτήσης MH17
Ενώ οι οργή των συγγενών των επιβατών της μοιραίας πτήσης MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών ξεχειλίζει, λόγω της καθυστέρησης στις έρευνες στο σημείο της συντριβής του Boeing 777, αλλά και του τρόπου που χειρίστηκαν οι φιλορώσοι το θέμα της μεταφοράς των σορών των αγαπημένων τους ανθρώπων, νέες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις αναφορές που έκαναν λόγο για λεηλασίες των αποσκευών των άτυχων επιβατών.

Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Telegraaf, αρκετοί από τους συγγενείς των επιβατών της πτήσης MH17 προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, καλώντας τους στα κινητά τους τηλέφωνα, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση της συντριβής και προς μεγάλη τους έκπληξη, κάποιοι απάντησαν στις κλήσεις τους.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι πολλοί συγγενείς «άκουσαν ανατολικοευρωπαϊκές φωνές» να απαντούν στα τηλεφωνήματα που έκαναν, γεγονός που -σύμφωνα με την Telegraaf- σημαίνει ότι κάποιοι είχαν πράγματι κλέψει προσωπικά αντικείμενα των άτυχων επιβατών από το σημείο της συντριβής.

Κλείσιμο
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, στις οποίες ήταν εγγεγραμμένοι οι άτυχοι επιβάτες, δεν έχουν επιβεβαιώσει την είδηση.

Πηγή: Dutchnews.nl

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης