Ιταλία: Κοσμικά πάρτυ για τον πλοίαρχο Σκετίνο του Costa Concordia

Ιταλία: Κοσμικά πάρτυ για τον πλοίαρχο Σκετίνο του Costa Concordia

Ο καπετάνιος που κατηγορείται για πρόκληση ναυαγίου και ανθρωποκτονία εθεάθη σε πάρτυ στο νησί Ίσκια να πίνει και να απολαμβάνει τη συντροφιά γυναικών σε πολυτελή βίλα

Ιταλία: Κοσμικά πάρτυ για τον πλοίαρχο Σκετίνο του Costa Concordia
 

Τι και αν εξαιτίας των κακών χειρισμών του έχασαν τη ζωή τους 32 άνθρωποι, η ζωή για τον πλοίαρχο του μοιραίου Costa Concordia Φραντσέσκο Σκετίνο συνεχίζεται και, μάλιστα, με ποτά, διασκέδαση και ανεμελιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Golfo ο πλοίαρχος του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου, του οποίου η ανέλκυση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, Τετάρτη, εθεάθη να διασκεδάζει σε «white party», να πίνει και να απολαμβάνει τη μουσική στο νησί Ίσκια.

Στο πάρτυ που διοργάνωσε ο εκδότης Πιέρο Γκράους, ο Σκετίνο φωτογραφήθηκε δίπλα στη συντροφιά του και με εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν προσκληθεί σε πολυτελή βίλα στο κοσμικό ιταλικό νησί.

Κλείσιμο

Ενώ, λοιπόν, τα αρμόδια συνεργεία προχωρούν στην ανέλκυση του Costa Concordia, με τις μαύρες στιγμές της τραγωδίας να… ξεβράζονται και αυτές, ο Σκετίνο που κατηγορείται για πρόκληση ναυαγίου, ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη του πλοίου προτού εκκενωθεί από τους επιβάτες, δείχνει να έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν την τραγική νύχτα της 13ης Ιανουαρίου του 2012.

Ενοχλημένοι από την αδιαφορία του 52χρονου πρώην πλοιάρχου οι παραγωγοί ραδιοφωνικής εκπομπής του σταθμού Radio Marte Stereo, δήλωσαν: «Την ίδια ημέρα της ανέλκυσης του Concordia και ενώ ο διεθνής Τύπος θυμάται την τραγωδία, ο Σκετίνο περνάει μια χαρά. Πρόκειται για κάτι ανάρμοστο. Ο Σκετίνο δείχνει μαυρισμένος, χαλαρός και ήρεμος. Πώς μπορεί να είναι τόσο χαρούμενος και ήσυχος ενώ όλοι ξαναζούμε την τραγωδία και να πηγαίνει σε κοσμικά πάρτυ;».

Μάλιστα, λέγεται πως ετοιμάζει βιβλίο με τη δική του αλήθεια για τη ναυτική τραγωδία, όπου θα δώσει τη δική του εκδοχή στα γεγονότα.









 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης