Στη χώρα του Κάμα Σούτρα ένας 90χρονος δίνει οδηγίες για... safe sex

Στη χώρα του Κάμα Σούτρα ένας 90χρονος δίνει οδηγίες για... safe sex

Και ο Ινδός θέλει τον... γκουρού του γύρω από το σεξ



Στη χώρα του Κάμα Σούτρα ένας 90χρονος δίνει οδηγίες για... safe sex
Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα στην Ινδία. Ελάχιστοι πολίτες γνωρίζουν λέξεις όπως «ασφαλές σεξ» και «σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».

Τι κι αν είναι η χώρα που γέννησε το Κάμα Σούτρα, τελικά και ο Ινδός θέλει τον... γκουρού του γύρω από το σεξ και αυτός δεν είναι άλλος από τον δρ. Mahinder Watsa.

Μπορεί να είναι 90 ετών (!) αλλά γνωρίζει τόσα πολλά που θα εκπλαγείτε.

Κλείσιμο
«Το σεξ είναι ένα χαρούμενο πράγμα», λέει ο ειδικός, προσθέτοντας, ωστόσο, πως μια σειρά από συγγραφείς «τείνουν να το μετατρέψουν σε κάτι το ιατρικό ή το σοβαρό».

Ο Watsa είναι γιατρός και εργάζεται ως αρθρογράφος τα τελευταία 50 χρόνια. Όμως, όλο αυτό το διάστημα έχει έρθει αντιμέτωπος με τις φοβίες και τα ταμπού που «βασανίζουν» πολλούς συμπολίτες τους, κυρίως όσους ζουν σε αγροτικές περιοχές και μικρά χωριά.

Οι απαντήσεις που δίνει, όμως, στους αναγνώστες του μέσα από τις στήλες που γράφει είναι συνήθως σύντομες, εύστοχες και... ξεκαρδιστικές.

Η πρώτη φορά που ο Watsa κλήθηκε να γράψει σε στήλη με θέματα ιατρικά ήταν το 1960 σε ένα γυναικείο περιοδικό, το Trend. Ήταν 30άρης και μόλις είχε πάρει το πτυχίο της ιατρικής.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι τότε, δεν είχε και μεγάλη εμπειρία. Μάλιστα, τους πρώτους μήνες τους οποίους εργαζόταν στο περιοδικό οι ερωτήσεις που του έστελναν οι αναγνώστριες αφορούσαν, ως επί το πλείστον θέματα γενικής ιατρικής, όμως όλα έμελλαν να αλλάξουν όταν άρχισε να λαμβάνει μερικά διαφορετικά γράμματα.

Νεαρές γυναίκες του έγραφαν επιστολές στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν πέσει θύματα  σεξουαλικής κακοποίησης από κάποιον θείο ή ακόμη και τον αδερφό τους και ανησυχούσαν ότι δεν θα μπορούσαν να παντρευτούν, επειδή δεν ήταν παρθένες. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο γιατρός, πολλές κοπέλες έγραφαν ότι σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν.

Τότε ήταν που ο  Watsa συνειδητοποίησε ότι ήθελε να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες και να τις συμβουλεύσει, κυρίως για να μη νιώθουν ντροπή για θέματα που δεν θα έπρεπε.

«Είπα σε αυτές τις κοπέλες να μείνουν ήσυχες τη νύχτα του γάμου. Τους είπα να μη φοβούνται και ότι οι άντρες τους δεν θα το καταλάβαιναν», είπε ο Ινδός γκουρού του σεξ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC.

Ο Watsa συνεχίζει σήμερα να λαμβάνει e-mail και γράμματα από χιλιάδες γυναίκες. Παρά το ότι είναι πλέον 90 ετών ο ίδιος λέει ότι στέκεται ακόμη στα πόδια του και συνεχίζει να δίνει τις συμβουλές του.

Μάλιστα, συχνά λαμβάνει ευχαριστήριες επιστολές, ενώ λέει ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντηση που είχε με μία κυρία σε ένα γάμο.

«Με έδειξε στο γιο της και είπε: είσαι σε αυτόν τον κόσμο χάρη σε αυτόν τον άντρα», είπε συγκινημένος ο 90χρονος.

Όσον αφορά στις ερωτήσεις των αναγνωστών της Mumbai Mirror προς τον κ. Watsa, παραθέτουμε μερικές από τις πιο... εκκεντρικές.

Ερώτηση: Έχω μικρό πέος και δεν μπορώ να ικανοποιήσω την κοπέλα μου. Ο αστρολόγος μου με συμβούλευσε να τραβάω το πέος μου κάθε ημέρα για 15 λεπτά, απαγγέλοντας παράλληλα μια προσευχή. Το κάνω για ένα μήνα αλλά δεν με βοήθησε. Τι μου προτείνετε;
Απάντηση: Αν αυτό που σου είπε ο αστρολόγος ήταν αλήθεια, τότε όλοι οι άντρες θα είχαν ένα πέος μέχρι τα γόνατά τους. Ο θεός δεν θα σε βοηθήσει σε αυτό. Επισκέψου έναν ειδικό του σεξ για να σε διδάξει την τέχνη του αν κάνεις έρωτα.

Ερώτηση: Η φίλη μου πιστεύει ότι όσο αυνανίζεται, τόσο μεγαλύτερο γίνεται το στήθος της. Είναι αλήθεια;
Απάντηση: Όχι. Μήπως πιστεύει ότι η κλειτορίδα της είναι αντλία αέρα;

Ερώτηση: Η οικογένειά μου θέλει να παντρευτώ. Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι η κοπέλα είναι παρθένα;
Απάντηση: Προτείνω να μη παντρευτείς. Εκτός και αν προσλάβεις ντετέκτιβ δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά αν είναι παρθένα.  

Ερώτηση: Το περασμένο εξάμηνο απέτυχα σε ένα μάθημα. Οι γονείς μου με πήγαν σε έναν αστρολόγο. Εκείνος μου ζήτησε να κατεβάσω το παντελόνι μου και μου είπε ότι η εκσπερμάτωση
μετά τον αυνανισμό είναι ίση με 100ml αίματος. Μου εξήγησε ότι αυτός είναι ο λόγος που ήμουν αδύναμος και που απέτυχα στις εξετάσεις. Είναι αλήθεια; Να σταματήσω τον αυνανισμό και να αρχίσω αν αποφεύγω τη φίλη μου; Σε παρακαλώ βοήθησέ με.
Απάντηση: Ο αστρολόγος είναι μια σκέτη φάρσα και δεν έχει ιδέα από σεξουαλικά ζητήματα. Ο αυνανισμός είναι απόλυτα φυσιολογικός. Σου προτείνω να ξεκαθαρίσεις στους γονείς σου ότι δεν θα επισκεφτείς ξανά έναν τέτοιο απατεώνα. Επισκέψου κάποιον από τους συμβούλους στο πανεπιστήμιο για να λύσεις το πρόβλημα με τα μαθήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης