Τουρκία: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα που προέρχονται από το Ισραήλ

Τουρκία: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα που προέρχονται από το Ισραήλ

Οι επαγγελματικές ενώσεις στην Τουρκία αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν προϊόντα που εισάγονται από το Ισραήλ και οι ενώσεις καταναλωτών της χώρας θα μποϊκοτάρουν τις πολυεθνικές που υποστηρίζουν την τρομοκρατία που ασκεί το Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων

Τουρκία: Μποϊκοτάζ στα προϊόντα που προέρχονται από το Ισραήλ
Ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματικών ενώσεων στην Τουρκία καλεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν προϊόντα που εισάγονται ή κατασκευάζονται στο Ισραήλ, εξαιτίας των πρόσφατων επιχειρήσεων των Ισραηλινών εναντίον των Παλαιστινίων στην Γάζα.

Ο Bendevi Palandöken, επικεφαλής της Συνομοσπονδίας Τούρκων εμπόρων και βιοτεχνών, δήλωσε ότι θα ζητήσει από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Τουρκία, αλλά και από τα μικρά καταστήματα να μην πωλούν προϊόντα που προέρχονται από το Ισραήλ.

Ο Palandöken ανέφερε στην εφημερίδα Hürriyet ότι θα συνεργαστεί για το θέμα με όλα τα επαγγελματικά επιμελητήρια στη χώρα.

Κλείσιμο
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία έχουν κυκλοφορήσει λίστες με προϊόντα που καλούνται να μποϊκοτάρουν οι καταναλωτές, επειδή προέρχονται από το Ισραήλ, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet, δεν είναι όλα ισραηλινής προέλευσης.

Ταυτόχρονα, η «Ένωση Καταναλωτών» στην Τουρκία έχει ετοιμάσει έναν κατάλογο από διεθνείς μάρκες που πρόκειται να καλέσει τους καταναλωτές να μποϊκοτάρουν, όπως είναι η Coca-Cola, Nestle, McDonald's και Starbucks και δηλώνει στην ιστοσελίδα της ότι αυτές οι πολυεθνικές υποστηρίζουν την δράση  και τις θηριωδίες των Ισραηλινών εναντίον των Παλαιστινίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης