Βίντεο: Ισραηλινοί ανατινάζουν τούνελ σκοτώνοντας δέκα Παλαιστίνιους

Βίντεο: Ισραηλινοί ανατινάζουν τούνελ σκοτώνοντας δέκα Παλαιστίνιους

Οι στρατιώτες οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας στο νότιο Ισραήλ, αλλά εντοπίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό

Βίντεο: Ισραηλινοί ανατινάζουν τούνελ σκοτώνοντας δέκα Παλαιστίνιους
Ενώ η αιματοχυσία συνεχίζεται για 14η ημέρα στη Λωρίδα της Γάζα, όπου μέχρι στιγμής τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους -ανάμεσά τους και 100 παιδιά- και περισσότεροι από 4.000 έχουν τραυματιστεί, φωτογραφίες και βίντεο που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας απεικονίζουν με τον πλέον συγκλονιστικό τρόπο το δράμα του Παλαιστινιακού λαού.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο τη Δευτέρα απεικονίζει τη στιγμή που δέκα άντρες σκοτώθηκαν στην προσπάθειά τους να διασχίσουν μια υπόγεια σήραγγα.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τους δέκα Παλαιστίνιους στρατιώτες, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν από τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας στο νότιο Ισραήλ, αλλά εντοπίστηκαν από τον ισραηλινό στρατό ο οποίος έχει τοποθετήσει νάρκες και εκρηκτικά στα περισσότερα τούνελ που έχει  εντοπίσει.
Κλείσιμο



Η κάμερα των Ισραηλινών κατέγραψε τη στιγμή της τεράστιας έκρηξης που σκότωσε τους
Παλαιστίνιους μαχητές, ενώ σε μια λιτή ανακοίνωση των Ισραηλινών δυνάμεων Άμυνας αναφέρεται απλά ότι «δύο ομάδες τρομοκρατών εντοπίστηκαν και εξοντώθηκαν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης