Δείτε το τσαντάκι-μπάλα που κράταγε η Μέρκελ στον τελικό του Μουντιάλ

Δείτε το τσαντάκι-μπάλα που κράταγε η Μέρκελ στον τελικό του Μουντιάλ

Χαμογελαστή κράτησε το πρωτότυπο αξεσουάρ στα χρώματα της Γερμανίας η Καγκελάριος - Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν μεταξύ των υψηλών θεατών του τελικού

Δείτε το τσαντάκι-μπάλα που κράταγε η Μέρκελ στον τελικό του Μουντιάλ
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άνγκελα Μέρκελ δεν θα μπορούσε να χάσει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας της απέναντι στην Αργεντινή. Άλλωστε, η αγάπη της για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και έχει ουκ ολίγες φορές απαθανατιστεί στις κερκίδες γηπέδων να παρακολουθεί τα κρισιμότερα ματς.

Πάντως την παράσταση έκλεψε το τσαντάκι που κρατούσε η Γερμανίδα Καγκελάριος που ήταν σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου και στα χρώματα της σημαίας της Γερμανίας! 



Κλείσιμο




Σε λίγες ώρες, μετά την λήξη του μεγάλου τελικού στο γήπεδο Μαρακανά, τα φώτα θα σβήσουν και τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2018 στη Ρωσία.

Φυσικά, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, κατά την οποία θα γίνει και η επίσημη παράδοση του... Μουντιάλ!

Τον Πρόεδρο της Ρωσίας τον υποδέχτηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Galeao του Ρίο ντε Τζανέιρο με μια μεγάλη τελετή, ενώ δίπλα του μέσα στο στάδιο Μαρακανά κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού θα βρίσκεται η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης