Η Τσέλσι Κλίντον κερδίζει 75.000 δολάρια για κάθε ομιλία της!

Η Τσέλσι Κλίντον κερδίζει 75.000 δολάρια για κάθε ομιλία της!

Στα χνάρια των γονιών της βαδίζει η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, Τσέλσι, η οποία δίνει διαλέξεις, κερδίζοντας 75.000 δολάρια κάθε φορά...

Η Τσέλσι Κλίντον κερδίζει 75.000 δολάρια για κάθε ομιλία της!
Η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, φαίνεται ότι βαδίζει σταθερά στα χνάρια των γονιών, αφού και εκείνη κάνει ομιλίες όπως αυτοί και κερδίζει μεγάλα ποσά.

Ειδικότερα, από τις ομιλίες που  πραγματοποιεί η Τσέλσι σε πανεπιστήμια και ιδρύματα κερδίζει 75.000 δολάρια κάθε φορά, αλλά η εκπρόσωπός της, Kamyl Bazbaz, έσπευσε να δηλώσει ότι η μονάκριβη κόρη του  Μπιλ και της Χίλαρι δεν αμείβεται για τις περισσότερες ομιλίες της, ενώ όταν πληρώνεται καταθέτει τα χρήματα στο ίδρυμα Κλίντον, του οποίου είναι αντιπρόεδρος.

Σημειώνεται, ότι ο Μπιλ Κλίντον μετά την έξοδό του από τον Λευκό Οίκο το 2001, ασχολείται  με διαλέξεις, που του έχουν αποφέρει μέχρι σήμερα το αστρονομικό ποσόν των εκατό εκατομμυρίων δολαρίων , ενώ η σύζυγός του, Χίλαρι, μετά την αποχώρησή της από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2013 πραγματοποιεί διαλέξεις με αμοιβή 200.000 δολάρια για την κάθε μία!

Κλείσιμο
Τις διαλέξεις του ζεύγους Κλίντον και της μοναχοκόρης τους κανονίζει το πρακτορείο «Harry Walter», που μεσολαβεί και για τις διαλέξεις άλλων προσωπικοτήτων των ΗΠΑ, όπως του Αλ Γκορ και του Ντικ Τσένι.

Η Χίλαρι Κλίντον κλήθηκε από φοιτητές του πανεπιστημίου της Νεβάδα να μην λάβει τα χρήματα για προγραμματισμένη ομιλία της στο πανεπιστήμιο το προσεχές Φθινόπωρο, που ανέρχονται στο ποσόν των 225.000 δολαρίων και εκείνη απάντησε μέσω του τηλεοπτικού δικτύου ABC News, ότι όλα τα έσοδα από τις ομιλίες της στα κολέγια πηγαίνουν στο ίδρυμα Κλίντον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης