Washington Post: Ο Ελληνας που κατακτά την Αμερική με greek... γύρο

Washington Post: Ο Ελληνας που κατακτά την Αμερική με greek... γύρο

Βασικό πιάτο θα είναι ο... yeero, ενώ θα προσφέρονται κι άλλες επιλογές, όπως κοτόπουλο, μανιτάρια πορτομπέλο, αρνάκι και μοσχάρι

 Washington Post: Ο Ελληνας που κατακτά την Αμερική με greek... γύρο
Κάτι νέο θα υπάρχει από τις 18 Ιουλίου στο Ντουπόντ της Ουάσινγκτον, κάτι ελληνικό που θα μυήσει τους Αμερικανούς στη χαρακτηριστικήγεύση και μυρωδιά του γύρου.

Η «Washington Post» πλέκει το εγκώμιο του ελληνικού εστιατορίου GRK (από το greek), της επιχείρησης που άνοιξε ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να ανοίξει τα... φτερά του στην Ουάσινγκτον, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα σχεδιάζει να επεκταθεί ακόμα περισσότερο σε άλλες οκτώ περιοχές.

Κλείσιμο


Βασικό πιάτο, όπως γράφει η συντάκτρια της «Washington Post», θα είναι ο... yeero, όπως γράφει, ενώ θα προσφέρονται κι άλλες επιλογές, όπως κοτόπουλο, μανιτάρια πορτομπέλο, αρνάκι και μοσχάρι. Τρεις τύποι τζατζικιού και γαρνιτούρα, ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή ψιλοκομμένο λάχανο. Ακόμη σαλάτες και φρέσκο παγωμένο γιαούρτι με σύκο ή κεράσια.



Ο ιθύνων νους πίσω από το GRK είναι ο Γιώργος Νίκας και, όπως τον περιγράφει το Wanderlista.com, είναι ο “βασιλιάς του Yeero” και χαρακτηρίζει το GRK στη Νέα Υόρκη απλά “ιδιοφυές”.

Παραθέτει δε το περιεχόμενο μιας αφίσας που βρίσκεται στον τοίχο του εστιατορίου, η οποία γράφει: ¨από τους ανθρώπους που σας μύησαν στο δράμα, τη δημοκρατία και τα ξυπνητήρια, σας παρουσιάζουμε τώρα την απλή τελειότητα του GRK.



Το καινούργιο που φέρνουμε στο κλασικό ελληνικό φαγητό είναι οι νέες γεύσεις που δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ”. Κι όπως γράφει το συγκεκριμένο άρθρο, οι Έλληνες σίγουρα ξέρουν από μαγειρική και φαγητό.

Πηγή: newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης