Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας: Πατέρας σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας: Πατέρας σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του

Τραύματισε σοβαρά το πέμπτο και σκότωσε δύο ενήλικες που τα φρόντιζαν - Παραδόθηκε μετά από καταδίωξη - Άγνωστα τα κίνητρά του

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας: Πατέρας σκότωσε τα τέσσερα παιδιά του
Πατέρας των τεσσάρων παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι είναι ο δράστης της φρικτής δολοφονίας που σημειώθηκε σε προάστιο του Χιούστον στο Τέξας.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αστυνομία ο πατέρας, για άγνωστο λόγο αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε κάποιου είδους διαμάχη, άνοιξε πυρ και σκότωσε τέσσερα παιδιά ηλικίας από 4 έως 13 ετών ενώ τραυμάτισε σοβαρά και το πέμπτο παιδί, ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών. Τα τρία από τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους επι τόπου ενώ το τέταρτο κατέληξε στο νοσοκομείο.



Ήταν, μάλιστα, αυτό το κορίτσι που ειδοποίησε την αστυνομία και έδωσε πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη λέγοντας ότι σκοπεύει, επίσης, να σκοτώσεις τον παππού της και τη γιαγιά της.



Εκτός από τα παιδιά νεκρά στο σπίτι της οδού Λίφλετ νεκροί βρέθηκαν ένας 39χρονος και μια 33χρονη που τα φρόντιζαν.



Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης είναι ηλικίας περίπου 30 ετών με μούσι, ο οποίος, όπως δήλωσε ο τοπικός σερίφης ήταν «ψυχρός σαν πάγος». Μετά το τηλεφώνημα της 15χρονης ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους του προαστίου που κατέληξε σε ένα αδιέξοδο. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο άνδρας, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει βάζοντας ένα όπλο στο κεφάλι του, τελικά παραδόθηκε.


ABC News | ABC Sports News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης