Εμπορικό κέντρο στη Μπανγκόκ έχει μετατραπεί σε... λίμνη για ψάρια!

Εμπορικό κέντρο στη Μπανγκόκ έχει μετατραπεί σε... λίμνη για ψάρια!

Εδώ και δύο δεκαετίες το εμπορικό κέντρο New World Mall στη Μπανγκόκ είναι εγκαταλελειμμένο, αφού οι αρχές διαπίστωσαν ότι μόνο τέσσερις από τους έντεκα ορόφους του ήταν νόμιμοι

Θα εκτελούν τους θανατοποινίτες σαν τα ζώα!
Εμπορικό κέντρο στη Μπανγκόκ έχει μετατραπεί σε... λίμνη για ψάρια!
Το εμπορικό κέντρο New World Mall, στη Μπανγκόκ, χτίστηκε το 1982, αλλά λειτούργησε μόνο για 15 χρόνια, αφού οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης είχε νόμιμη άδεια μόνο για τους τέσσερις από τους έντεκα ορόφους του και διατάχθηκε η κατεδάφιση των υπόλοιπων επτά.

Το 1999 μια πυρκαγιά έγινε η αιτία να καταρρεύσει η οροφή του κτηρίου και οι εναπομείναντες όροφοι και έτσι, έμεινε μόνο το ισόγειο, σε ένα κτήριο που πλέον ήταν εγκαταλελειμμένο. Τα νερά της βροχής που λίμναζαν στο ισόγειο του κτηρίου δημιούργησαν μια λίμνη που έγινε εστία μικροβίων από τα πολλά κουνούπια και τις μύγες που υπήρχαν στο σημείο.

Κλείσιμο


Τότε, οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να ρίξουν μερικά ψάρια (κόι και τιλάπια) μέσα στην «λίμνη» των ομβρίων υδάτων που θα έτρωγαν τα κουνούπια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bangkok Post στην αρχή επισκέπτονταν την περιοχή δέκα με είκοσι άτομα για να ταΐσουν τα ψάρια, αλλά από την περασμένη Δευτέρα, που κάποιος δημοσίευσε φωτογραφία της «λίμνης» στο facebook, τουρίστες από κάθε σημείο της πόλης άρχισαν να συρρέουν για να δουν και να φωτογραφίσουν το σουρεαλιστικό σκηνικό.

Οι αρχές της πόλης, που ενημερώθηκαν για το γεγονός, τοποθέτησαν προστατευτικές μπάρες και απαγόρευσαν την είσοδο του κοινού στον χώρο, επειδή σύμφωνα με δήλωσή τους υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία, αλλά και δομική αστάθεια στο εναπομένον κτήριο, όσο για τα ψάρια, αυτά θα μεταφερθούν σε άλλη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης