Ινδία: Λατρεύουν 13χρονο σαν θεό, γιατί έχει ουρά!

Ινδία: Λατρεύουν 13χρονο σαν θεό, γιατί έχει ουρά!

Οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι η μετενσάρκωση του πιθήκου Χάνουμαν, θεότητα των Ινδουιστών

Ινδία: Λατρεύουν 13χρονο σαν θεό, γιατί έχει ουρά!
Απίστευτο, αλλά αληθινό! 'Eνας 13χρονος στην επαρχία  Πουντσάμπ της Ινδίας λατρεύεται σαν θεός γιατί γεννήθηκε με μια ουρά που σήμερα ξεπερνά τα 17 εκατοστά.

Ο λόγος για τον Αρσίντ Αλί Καν που στην πόλη του θεωρείται θρησκευτικό σύμβολο, καθώς οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι η μετενσάρκωση του πιθήκου Χάνουμαν, θεότητα των Ινδουιστών, ενώ  αναφέρονται σε αυτόν αποκαλώντας τον Μπαλατζί. 



Ωστόσο, ο Αρσίντ είναι αναγκασμένος να κινείται χρησιμοποιώντας αναπηρική καρέκλα και ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει αφαίρεση της «ουράς» που του έχει προκαλέσει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Κλείσιμο



«Αυτή η ουρά δόθηκε σε εμένα από το Θεό. Με λατρεύουν γιατί προσεύχομαι στο Θεό και οι επιθυμίες των ανθρώπων που έρχονται σε εμένα πραγματοποιούνται», λέει ο 13χρονος, προσθέτοντας πως «δεν νιώθω ούτε καλά ούτε κακά για την ουρά μου». 



Ο... μικρός θεός ζει με τον παππού του και τους δυο του θείους, αφού ο πατέρας του 
πέθανε όταν ήταν τεσσάρων ετών και η μητέρα του έχει ξαναπαντρευτεί. Όπως λέει ο ίδιος, κανείς δεν τον πειράζει για την ουρά του, αλλά ίσα-ίσα τον αγαπάνε και τον αντιμετωπίζουν ως έναν πολύ σπουδαίο και σημαντικό άνθρωπο. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης