Δεκάχρονη έσωσε τη ζωή του πατέρα της μέσα από post στο facebook!

Δεκάχρονη έσωσε τη ζωή του πατέρα της μέσα από post στο facebook!

Δέντρο έπεσε και τον πλάκωσε - Τα κινητά δεν έπιαναν και η μικρή χωρίς να χάσει χρόνο σκέφτηκε έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο για να ζητήσει βοήθεια

«We Are Giulietta»!
Δεκάχρονη έσωσε τη ζωή του πατέρα της μέσα από post στο facebook!
Εάν δεν μπορείς να καλέσεις την άμεσο δράση, τότε τα social media μπορούν να αποτελέσουν μία εξίσου καλή εναλλακτική λύση. Αυτό σκέφτηκε ένα δεκάχρονο κοριτσάκι από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ που ενδεχομένως έσωσε τη ζωή του πατέρα της μέσω μιας δημοσίευσης στο facebook την Τρίτη. 

Τι ακριβώς συνέβη; Ο πατέρας την Μπριάν, Γκρέγκορι Βανς, καθόταν στη βεράντα του σπιτιού τους μαζί με δύο φίλους του, όταν ένα μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε από μία καταιγίδα που έπληξε ξαφνικά την περιοχή και έπεσε επάνω τους. 

Η ξαφνική καταιγίδα είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν και τα σήματα των κινητών τηλεφώνων και δεδομένου ότι το σπίτι δεν είχε σταθερό τηλέφωνο, η μικρή Μπριάν χωρίς να χάσει λεπτό την ψυχραιμία της σκέφτηκε γρήγορα και έξυπνα και κάλεσε για βοήθεια μέσα από βίντεο που κοινοποίησε στο facebook!

Κλείσιμο
«Ένας κεραυνός χτύπησε ένα δέντρο που έπεσε στη βεράντα μας και ο μπαμπάς μου είναι σχεδόν νεκρός», έλεγε η δεκάχρονη στο εν λόγω βίντεο, προσθέτοντας μέσα στα δάκρυα: «Χρειάζεται ένα ασθενοφόρο, σας παρακαλώ. Παρακαλώ να καλέσει κάποιος για εμάς αν έχει σήμα. Ζούμε σε ένα κίτρινο σπίτι».

Μετά από λίγα λεπτά κάποιος είδε το post της μικρής και κάλεσε ένα πλήρωμα διάσωσης στο σημείο που απεγκλώβισε τον πατέρα της και τους δύο φίλους του, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν για λίγες ώρες και πλέον έχουν γυρίσει στο σπίτι τους. 



ABC US News | ABC Celebrity News
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης