Δείτε ποιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να αγοράσουν την πόλη σας

Δείτε ποιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να αγοράσουν την πόλη σας

Μία νέα ανάλυση από τη Redfin, κτηματομεσιτικό ερευνητικό site, που μεταδίδει το CNBC, ρίχνει φως στο ποιες πόλεις ή μεγάλα αστικά κέντρα θα μπορούσαν να αγοράσουν

Για πρόσληψη 1250 νοσηλευτών δεσμεύτηκε ο Λοβέρδος
Δείτε ποιοι δισεκατομμυριούχοι θα μπορούσαν να αγοράσουν την πόλη σας
O Larry Page μπορεί να μην έχει σκοπό να αποσυρθεί στη Mπόκα Ράτον, της Φλόριντα, αλλά εάν ήθελε θα μπορούσε να αγοράσει οποιοδήποτε σπίτι σε αυτή  την πόλη. Για την ακρίβεια, θα μπορούσε να αγοράσει όλα τα σπίτια αυτής της πόλης. Και δεν είναι μόνος...  

Μία νέα ανάλυση από τη Redfin, κτηματομεσιτικό ερευνητικό site, που μεταδίδει το CNBC, ρίχνει φως στο ποιες πόλεις ή μεγάλα αστικά κέντρα θα μπορούσαν να αγοράσουν οι δισεκατομμυριούχοι. Οι ερευνητές συγκρίνουν την περιουσία κάθε δισεκατομμυριούχου με το κόστος όλων των κατοικιών διαφόρων περιοχών.

Για παράδειγμα, η οικογένεια  Walton, η συνολική περιουσία της οποίας ανέρχεται στα 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια, θα μπορούσε να αγοράσει και τα 241.450 σπίτια, που βρίσκονται στην πόλη του Σιατλ. Στον υπολογισμό αυτό δεν περιλαμβάνονται τα περίχωρα και τα προάστια. Ετσι, δεν...κινδυνεύει η έπαυλη του Bill Gates στο προάστιο Mεντίνα.

Ο ιδρυτής της Microsoft και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο  θα μπορούσε κάλλιστα να αγοράσει τη Βοστόνη... Με περιουσία, ύψους 76,6 δισεκατομμυρίων, θα μπορούσε να γίνει ιδιοκτήτης και των 114.212 σπιτιών στην Beantown.

Ο φίλος του, Warren Buffett θα μπορούσε αναμφίβολα να αγοράσει δύο φορές την Ομάχα, αλλά και την πόλη Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας με τα 280.214 σπίτια που βρίσκονται σε αυτήν, αξίας 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης