ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε τους γονείς του γιατί του πήραν το iPod

ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε τους γονείς του γιατί του πήραν το iPod

Τους επιτέθηκε με μπαστούνι του μπέιζμπολ, λοστό και μαχαίρι

ΗΠΑ: 16χρονος σκότωσε τους γονείς του γιατί του πήραν το iPod

«Σκότωσα τους γονείς μου γιατί μου πήραν το iPod», ήταν η αποστομωτική ομολογία του 16χρονου Βίνσεντ Πάρκερ, πέντε μήνες αφότου έστησε ενέδρα για να δολοφονήσει τη μητέρα και τον πατέρα μου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο Πάρκερ που από το περιβάλλον του χαρακτηρίζεται «έξυπνος» και από τους ειδικούς που τον εξέτασαν ότι έχει σώας τας φρένας του, αποφάσισε να εκδικηθεί τους γονείς του επειδή του απέσπασαν τη φορητή συσκευή μουσικής.

Αφού πήρε οκτώ μαχαίρια, ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ και έναν λοστό, περίμενε τη μητέρα του να βγει από το μπάνιο στο σπίτι τους στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ για να της καταφέρει θανάσιμα χτυπήματα.

Κλείσιμο

Αφού την «τύφλωσε» χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού, της επιτέθηκε στα μάτια με ένα από τα μαχαίρια, έπειτα τη χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι με το μπαστούνι και στη συνέχεια με το λοστό «μέχρι που σταμάτησε να αναπνέει».

Στα αιματηρά του πλάνα υπήρχε και ο πατέρας του που έπρεπε να θανατωθεί. Έτσι, τον περίμενε στο σαλόνι, ενώ το άψυχο κορμί της μητέρας του βρισκόταν σε μία λίμνη αίματος, και όταν ο άνδρας μπήκε στο σπίτι ο 16χρονος του επιτέθηκε αρχικά με το λοστό και έπειτα του κατάφερε μαχαιριές στο στήθος και την πλάτη.

Ο Βίνσεντ Πάρκερ αφότου ο πατέρας του έπεσε στο δάπεδο αιμόφυρτος, έφυγε από το σπίτι. Ωστόσο ο άνδρας κατάφερε να καλέσει την αστυνομία και να αναφέρει ότι ο γιος του επιτέθηκε. Όταν οι πρώτες βοήθειες και οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον πατέρα του Πάρκερ βουτηγμένο στο αίμα, αλλά διατηρούσε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε στα τραύματά του.

Μπορεί το αποτρόπαιο έγκλημα να το διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως, μόνο τώρα ο 16χρονος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δολοφόνησε τους γονείς του.

«Θυμάμαι να εξοργίζομαι. Ο πατέρας μου φταίει. Ο πατέρας μου, μου πήρε το iPod», δήλωσε στους αστυνομικούς ο δράστης, ο οποίος δήλωσε ένοχος και πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικος, ενώ η απόφαση για την ποινή του θα εκδοθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο νεαρός αναρτούσε συχνά στο προφίλ του στο Facebook μακροσκελή μηνύματα, σε ένα από τα οποία υποστήριζε πως οι γονείς που υποχρεώνουν τα παιδιά τους να κάνουν δουλειές στο σπίτι, πρέπει να τιμωρούνται με θανατική ποινή.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης