Δείτε τη φωτογράφιση της Μόνικα Λεβίνσκι στο «Vanity Fair»

Δείτε τη φωτογράφιση της Μόνικα Λεβίνσκι στο «Vanity Fair»

Στα 40 της χρόνια παραμένει μία σέξι γυναίκα

Δείτε τη φωτογράφιση της Μόνικα Λεβίνσκι στο «Vanity Fair»
Η γυναίκα που πρωταγωνίστησε στo μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο στην πρόσφατη ιστορία του Λευκού Οίκου, αποφάσισε 16 χρόνια μετά να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει για την ταραχώδη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον.

Ο λόγος φυσικά για τη 40χρονη πλέον Μόνικα Λεβίνσκι που άνοιξε την καρδιά της στο «Vanity Fair» και μίλησε για τον δημόσιο εξευτελισμό της. Εκτός όμως από την εξομολόγησή της εντύπωση προκαλεί και η φωτογράφισή της για τις σελίδες του περιοδικού μιας και στα 40 της χρόνια η «πέτρα του σκανδάλου» της δεκαετίας του '90 παραμένει σέξι. Οι φωτογραφίες του Mark Seliger άλλωστε είναι η μεγαλύτερη απόδειξη!

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα η 40χρονη Μόνικα ξαπλώνει στον καναπέ του σπιτιού της δείχνοντας ανέμελη και άλλες φορές στήνεται στο φακό φορώντας ένα λευκό πουκάμισο.
Η πιο ατμοσφαιρική φωτογραφία είναι αυτή που ποζάρει φορώντας ένα βέλο και ένα μαύρο παλτό στους δρόμους τους Λος Άντζελες.
Κλείσιμο



Μεταξύ άλλων, η Μόνικα Λεβίνσκι στη συνέντευξη της δε δίστασε να πει πως μετανιώνει για όσα συνέβησαν τότε εξηγώντας πως μάλλον δεν έπρεπε να παραμείνει σιωπηρή τόσα χρόνια μιας και το μόνο που κέρδισε ήταν να θεωρηθεί πως χρηματίστηκε με μεγάλο ποσό για να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.



Η Λεβίνσκι εξομολογήθηκε επίσης πως στα χρόνια που ακολούθησαν των αποκαλύψεων, αισθάνθηκε ως το πιο ταπεινωμένο πρόσωπο του πλανήτη και ανέφερε πως καμία άλλη γυναίκα δεν έζησε τέτοιο εξευτελισμό και διαπόμπευση μέσω διαδικτύου.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης