Βίντεο σοκ από μετανάστες: Μην έρθετε Ιταλία, θα πεινάσετε

Βίντεο σοκ από μετανάστες: Μην έρθετε Ιταλία, θα πεινάσετε

Καλούν εν δυνάμει μετανάστες να μην επιλέξουν την Ιταλία, αλλά και Ισπανία και Ελλάδα, διότι είναι οι πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης και δεν προσφέρουν ευκαιρίες

Βίντεο σοκ από μετανάστες: Μην έρθετε Ιταλία, θα πεινάσετε

Σε άλλη περίπτωση τα στελέχη της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά όχι μόνο δε θα συνομιλούσαν με μετανάστες, αλλά ούτε που θα τους πλησίαζαν. Ενόψει ευρωεκλογών, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, η ανάγκη για προώθηση γίνεται πιο εντατική και χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από προεκλογικό σποτ υποψηφίου της λίστας για τις ευρωεκλογές της Λέγκας.

Σε αυτό εμφανίζονται μετανάστες από το Πακιστάν, την Αφρική, την Ινδία και άλλες χώρες που καλούν τους συμπατριώτες τους να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία γιατί θα… λιμοκτονήσουν.

Κλείσιμο

«Αγαπητοί συμπατριώτες, σας το λέω από καρδιάς: μην έρθετε στην Ιταλία γιατί θα πεινάσετε», λέει ο πρώτος από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι που περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που ζουν στη χώρα εξαιτίας της κρίσης.

«Το να έρθει κανείς στην Ιταλία σημαίνει απόγνωση και φτώχια», υποστηρίζει ένας άλλος και ένας τέταρτος αναφέρεται ακόμα και στην Ελλάδα, λέγοντας: «Η Ιταλία μαζί με την Ισπανία και την Ελλάδα είναι από τις πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης».

Ποιο το μήνυμα των αλλοδαπών; «Μην τρέφετε αυταπάτες. Πλέον η Ιταλία δε μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω σε κανέναν. Μην έρθετε εδώ γιατί είστε καταδικασμένοι να πεινάσετε».

Ενώ ένας ακόμα καλεί τους συμπατριώτες του από τη Βόρειο Αφρική να μην πληρώνουν τους διακινητές για να τους μεταφέρουν στις ιταλικές ακτές, γιατί είναι  «δολοφόνοι».

Αμέσως μετά την παρέμβαση των αλλοδαπών που υποστηρίζουν ότι ζουν πολλά χρόνια στην Ιταλία, εμφανίζεται ο υποψήφιος με τη Λέγκα του Βορρά, Άντζελο Τσόκα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι για τους παραπάνω λόγους θέτει την υποψηφιότητά του.

«Το κάνω για να αποτρέψω την παράνομη μετανάστευση», δηλώνει ο Τσόκα και συμπληρώνει ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από όσα θα έπρεπε να πράξουν οι υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης