Τρομακτικό ατύχημα: Δείτε πώς ομάδα ακροβατών έπεσε στο κενό από τα 10 μέτρα

Τρομακτικό ατύχημα: Δείτε πώς ομάδα ακροβατών έπεσε στο κενό από τα 10 μέτρα

Κρέμονταν από τα μαλλιά τους όταν έπεσαν με δύναμη στο έδαφος
- 20 τραυματίες από τους οποίους οι εννιά σοβαρά

Τρομακτικό ατύχημα: Δείτε πώς ομάδα ακροβατών έπεσε στο κενό από τα 10 μέτρα
Μια ομάδα ακροβατών έκανε μια βουτιά στο κενό, κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στην πόλη Πρόβιντενς, του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ. Ειδικότερα, την Κυριακή είκοσι ακροβάτες έπεσαν στο έδαφος με φόρα, όταν ο μηχανισμός αιώρησής τους κατέρρευσε ξαφνικά, συγκλονίζοντας τα μέλη του ακροατηρίου.

Οκτώ γυναίκες ακροβάτες και ένας χορευτής μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία της περιοχής, καθώς η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη.

Ο γενικός διευθυντής της παράστασης είπε ότι οι ακροβάτες κρέμονταν από τα μαλλιά τους, περίπου 7,5 έως 12,5 μέτρα πάνω από το έδαφος όταν έπεσαν με δύναμη στο έδαφος. Ο ίδιος σημείωσε ότι όλοι οι τραυματίες ακροβάτες έχουν τις αισθήσεις τους.

Κλείσιμο

Δείτε βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος:



«Όταν έπεσαν οι λαιμοί τους ήταν σαν να έσπαγαν. Ήταν απαίσιο» δήλωσε μέλος του ακροατηρίου», ενώ κάποιος άλλος είπε: «Έσβησαν τα φώτα, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μην μπορούν να δουν.  Όταν τα φώτα άναψαν, μπορούσαμε να δούμε τα παιδιά να κείτονται στο πάτωμα. Για να το καλύψουν έσβησαν τις οθόνες (σ.σ. που μετέδιδαν ζωντανά το σόου των ακροβατών)».

Είναι ασαφές για ποιο λόγο κατέρρευσε ο μηχανισμός. Οι υπάλληλοι για το τσίρκο δεν έχουν αποφασίσει εάν θα συνεχίσουν τις παραστάσεις. Το συγκεκριμένο τσίρκο έκανε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2014.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης