Βρετανία: Εξερράγη ο αφαλός της εν πτήσει!

Βρετανία: Εξερράγη ο αφαλός της εν πτήσει!

Περισσότερες από 22.000 λίρες πήρε αποζημίωση μία γυναίκα από τη Βρετανία, έπειτα ένα... ατύχημα που είχε


Βρετανία: Εξερράγη ο αφαλός της εν πτήσει!
Περισσότερες από 22 χιλιάδες λίρες πήρε αποζημίωση μία γυναίκα από τη Βρετανία, έπειτα ένα... ατύχημα που είχε εν πτήσει κατά το οποίο... εξερράγη ο αφαλός της!

Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν φαντάζει, η Πατρίσια Τζάκσον, η οποία πριν από πέντε χρόνια είχε υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική επέμβαση, έζησε μία τρομερή περιπέτεια μέσα σε αεροπλάνο, η οποία λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Ευτυχώς, αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, ένα ασθενοφόρο την περίμενε στο αεροδρόμιο και την μετέφερε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.

Κλείσιμο
Πώς όμως ο αφαλός της «έσκασε»; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα είχε χάσει πολύ βάρος και είχε υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, προκειμένου να αφαιρέσει το πλεονάζον δέρμα.

Ο γιατρός της είχε πει ότι είχε αφαιρέσει τον αφαλό της και ότι έπειτα από την επέμβαση, είχε μείνει ελάχιστο δέρμα για να δημιουργήσει ένα νέο αφαλό.

Ωστόσο, πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την εγχείρηση και ενώ ταξίδευε αεροπορικώς από τη Πορτογαλία στη Βρετανία, κατάλαβε ότι τα ράμματα τα οποία ο γιατρός της είχε κάνει στο σημείο όπου υπήρχε ο αφαλός της άρχισαν να διαλύονται.

Λίγα λεπτά αργότερα, το στομάχι της «έσκασε».

Έπειτα από την ανάρρωσή της η κυρία Τζάκσον κινήθηκε δικαστικά και κατάφερε να πάρει 22.000 λίρες από τον γιατρό που την χειρούργησε.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα ο δικηγόρος της γυναίκας εξήγησε ότι η πελάτισσά του υποβλήθηκε σε μια αισθητική επέμβαση προκειμένου να κερδίσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να βελτιώσει τη ζωή της, «αλλά το μόνο που πήρε ήταν πόνος και ντροπή», ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά στις πλαστικές παρεμβάσεις, τις οποίες όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης