32χρονη σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε ανεβάζοντας selfies στο facebook

32χρονη σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε ανεβάζοντας selfies στο facebook

«Το χαρούμενο τραγούδι με κάνει πολύ χαρούμενη!» ήταν τα τελευταία λόγια της κοπέλας που βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

32χρονη σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε ανεβάζοντας selfies στο facebook
Μια γυναίκα 32 ετών στη Βόρεια Καρολίνα, πέθανε ακαριαία όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε φορτηγό. Το πιο τραγικό είναι ότι αυτή η γυναίκα δευτερόλεπτα πριν τρακάρει τραβούσε τον εαυτό της selfie φωτογραφίες, μία από τις οποίες ανέβασε στο facebook μαζί με το τραγούδι του Φάρελ Γουίλιαμς «Happy». Μάλιστα έγραφε στο σχόλιο: «Το χαρούμενο τραγούδι με κάνει πολύ χαρούμενη».

Αυτό ήταν το τελευταίο ποστ της Courtney Sanford και ίσως οι τελευταίες της σκέψεις αφού δευτερόλεπτα αργότερα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε φορτηγό, ενώ βρισκόταν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

«Μια ζωή χάθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, απλά γιατί ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ότι ήταν χαρούμενη» είπε ένας αστυνομικός σε τηλεοπτικό σταθμό.
Κλείσιμο

Πλάνα από τη σκηνή του ατυχήματος έδειξαν το αυτοκίνητο της 32χρονης σε ένα χαντάκι εκτός του δρόμου, πάνω σε δέντρα.Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η άτυχη κοπέλα δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ ούτε άλλες ουσίες, οπότε το πιθανότερο είναι να πέθανε επειδή είχε την προσοχή της στραμμένη στο κινητό της.

Οι ερευνητές βρήκαν στο κινητό της μια σειράς από selfies που είχε τραβήξει ενώ οδηγούσε και όσο λυπηρό και αν είναι, αυτό αποτελεί μια σκληρή υπενθύμιση για όλους: Οτι απλά - πρέπει να δίνουμε όλη μας την προσοχή στην οδήγηση, για όσο διάστημα βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο.

Η αστυνομία επίσης ανακοίνωσε ότι η Sanford φορούσε ζώνη ασφαλείας, η οποία ωστόσο ήταν ακατάλληλα στερεωμένη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 32χρονη τραβούσε selfies ενώ οδηγούσε. Ωστόσο, αυτή η φορά ήταν η τελευταία.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης